NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Vragen & antwoorden

Veelgestelde vragen ivm karting:

 • Moet ik reserveren om te karten?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online via onze website of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Kan ik een jaarabonnement kopen om te karten?
  Nee, helaas kun je bij Yeti-Eeklo geen jaarabonnement kopen om te komen karten.
 • Hoe reserveer ik een arrive & drive, mini Grand Prix of Grand Prix?
  Je kan zonder meer prijs online reserveren via onze website. Bel of mail naar Yeti om uw reservering te maken kan ook-> bel Yeti: +32(0)9 278.73.78  e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be .
 • Hoe laat moet ik aankomen voor de race?
  Als u hebt gereserveerd voor het karten, dien je een half uur voor aanvang van de activiteit in te checken bij het onthaal in Yeti. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. Als u laat aankomt, is het mogelijk dat u niet mag racen.
 • Zijn er kluisjes die we kunnen gebruiken tijdens het karten?
  Ja , er zijn kluisjes waar je handtas, juwelen, extra kleding in kunt opbergen tijdens het karten. De kluisjes zijn kosteloos te gebruiken, men dient wel 50 cent in te voeren maar deze krijg je terug na het openen van het kluisje.
 • Wat is een heat?
  Een heat is 8 minuten karten
 • Vanaf welke leeftijd kun je karten bij Yeti-Eeklo?
  Vanaf 8 jaar en minimale lengte 1,35 meter.
 • Mogen -12 jarigen mee karten op vrijdag- en zaterdagavond bij Yeti-Eeklo?
  - 12 jarigen mogen karten op vrijdag en zaterdag tot 18 uur.
 • Moeten we een eigen helm meenemen om te karten?
  Nee, je hoeft geen eigen helm mee te nemen. Beschermende kleding, helmen stellen wij tijdens het karten gratis ter beschikking.
 • Ik heb nog nooit gekart?
  Maak je geen zorgen, karten kan perfect voor beginners als ervaren racers! Voor het racen bekijk je een instructiebriefing, zodat je je comfortabel voelt wanneer je de baan op gaat!
 • Ik heb nog nooit gekart?
  Maak je geen zorgen, karten kan perfect voor beginners als ervaren racers! Voor het racen bekijk je een instructiebriefing, zodat je je comfortabel voelt wanneer je de baan op gaat!
 • Is er ook kartles?
  Wil jij goed leren karten of zoek je nog een super toffe hobby? Neem dan nu kartlessen bij Yeti.
  Kinderkarting woensdag = 8 tot 12 j -  van 14u00 tot 15u00 - 1u les + drankje €27,5 p.p.- Extra's: Yeti track access card € 3 p.p.
  Kinderkarting zaterdag = 8 tot 12 j - van 10u30 tot 12u00 - 1u30 les + drankje €37,5 p.p. - Extra's: Yeti track access card € 3 p.p.
  Tienerkarten = 12 tot 16 j: zaterdag van 12u tot 13u30 - 1u30 les + drankje €37,5 pp - Extra's: Yeti track access card € 3 p.p.
  Become a pro = +16 j en volwassenen -> bekijk hier de lesmomenten op woensdag.
 • Wat is uw beleid ten aanzien van alcohol?
  NULTOLERANTIE! We nemen de veiligheid van elke racer, zeer serieus! Drinken en rijden is een misdaad die strafbaar is door de wet. We volgen de wet betreffende drinken en rijden. Onze baanleider of facility manager behoudt zich het recht voor om rijprivileges te weigeren aan iedereen die ervan wordt verdacht door alcohol of drugs te zijn geschaad. Racessessies worden niet terugbetaald als gevolg van het overtreden van de wet en ons beleid ten aanzien van alcoholgebruik en racen. Het is niet toegestaan ​​om alcohol van buitenaf in de faciliteit te brengen. Hoewel we alcoholische dranken serveren in ons café, mogen ze niet worden geconsumeerd voorafgaand aan het racen. Indoorkarten is ECHT racen, geen plezierrit.
 • Wat betekenen de vlaggen op de racebaan?
  Groene vlag - Ga!
  Gele vlag – Voorzichtig
  Red Flag vertragen - STOP! Er kan een ongeluk gebeuren op de baan
  Blauwe vlag - laat snellere bestuurders voorbij
  Checkered Flag – einde race, langzamer en ga verder naar Pit Lane.
 • Welke schoenen draag ik tijdens het karten / racen?
  Met het oog op de veiligheid is het verplicht om tijdens het karten dichte schoenen te dragen. Geen sandalen of geen schoenen met hoge hakken.

Veelgestelde vragen ivm bowling:

 • Moet ik reserveren om te bowlen?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online via onze website of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen bowlen?
  Kinderen kunnen vanaf 4 jaar bowlen. Bij Yeti kunnen wij de banen aanpassen met funbumpers, zodat ook de kleinsten volop punten kunnen scoren. Wij hebben ook een bowlingschansen gratis ter beschikking.
 • Is het verplicht om bowlingschoenen te dragen?
  Het gebruik van bowlingschoenen is verplicht. De huur van de schoenen is bij de prijs inbegrepen.
 • Wat zijn MAD-games bowling?
  Onze MAD Games-programma zijn vergelijkbaar met arcade-spellen omdat ze Monster Factory, Battle of the Lanes en Bowling Hood hebben. Iedereen is er dol op!

Veelgestelde vragen ivm Clip 'n Climb:

 • Wat is Clip 'n Climb?
  Clip 'n Climb is een revolutionair klimpark vol actie. De faciliteit beschikt over opwindende kleurrijke klimuitdagingen met verschillende moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor alle niveaus van klimmers.
 • Wat is de kostprijs Clip 'n Climb?
  Clip 'n Climb kostprijs is €14 per persoon/uur briefing, kliminstructeur, klimbeveiliging inbegrepen.
 • Wat is de minimumleeftijd om te klimmen?
  Clip 'n Climb  is gericht op klimmers van alle leeftijden, vanaf 6 jaar.
 • Wat is de dresscode om te klimmen?
  Om te klimmen draag je best gesloten schoenen en comfortabele sportkleding. Draag tijdens het klimmen geen losse kleding en accessoires.
 • Hoelang duurt een klimsessie Clip 'n Climb?
  Een klimsessie duurt 60 min.
 • Zijn er kluisjes?
  Ja , er zijn kluisjes waar je handtas, juwelen, extra kleding in kunt opbergen tijdens het klimmen. De kluisjes zijn kosteloos te gebruiken, men dient wel 50 cent in te voeren maar deze krijg je terug na het openen van het kluisje.
 • Heeft Clip 'n Climb vaste starttijden?
  Ja,je kunt starten met klimmen om:
  Woensdag: 14u30 - 16u00 - 17u30 - 19u00 - 20u30
  Donderdag: 17u30 - 19u00 - 20u30
  Vrijdag: 17u30 - 19u00 - 20u30
  Zaterdag: 14u30 - 16u00 - 17u30 - 19u00 - 20u30 - 22u00
  Zondag: 14u30 - 16u00 - 17u30 - 19u00 - 20u30
  Alle klimmers moeten zich strikt houden aan de starttijden van elke klimsessie. Zodra de sessie begint, mogen laatkomers niet meer deelnemen tot de volgende klimsessie. Als ze willen klimmen, kunnen ze dat doen tijdens de volgende klimsessie, maar afhankelijk van de beschikbaarheid.

Veelgestelde vragen ivm bijlwerpen:

 • Moet ik reserveren om te bijlwerpen?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online via onze website of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be
 • Vanaf welke leeftijd kan ik bijlwerpen?
  Bijlwerpen kan vanaf 16 jaar onder begeleiding van een volwassene deze dient de disclaimer te ondertekenen. Belangrijk breng steeds uw identiteitskaart mee.
 • Welke kleding draag je best om te bijlwerpen?
  We raden aan gemakkelijke kledij te dragen en gesloten schoenen. U mag gerust in themakledij komen als bijvoorbeeld: houthakker(ster) ‘lumberjack’, viking, ...
 • Welke schoenen draag je best om te bijlwerpen?
  Gesloten schoenen zijn verplicht! Deelnemers met open schoenen (blote tenen) worden geweigerd.

Veelgestelde vragen ivm Prison Island:

 • Moet ik reserveren om te ontsnappen uit Prison Island?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online via onze website of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be
 • Wat is Prison Island?
  Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In de gevangenis van Eeklo zijn 25 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten.Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang.
  De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De deelnemers kunnen teams maken van 2 tot maximaal 4 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen.
  Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen. Om de opdrachten op te lossen is een goede samenwerking vereist. Bovendien kun je steeds terugkomen om jezelf te verbeteren.
 • Hoe werkt Prison Island?
  Vorm een team van 2 tot 4 spelers, geef je team een leuke naam en stap een vrije cel in. De tijd gaat nú in. Het is aan jullie om de opdracht zo snel mogelijk op te lossen. Je hebt per cel zo’n 2 tot 5 minuten nodig om je vrij te spelen. Klaar? Sluit jezelf op in de volgende cel of ga terug de zelfde cel binnen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.
 • Wie ontsnapt uit Prison Island?
  Prison Island is voor groepen van 2 tot 66 personen zoals bedrijven, gezinnen, vriendengroepen, jeugdverenigingen, clubs, toeristen, vrijgezellenfeest, enz...Iedereen die houdt van uitdaging zal een top tijd hebben in Prison Island.
 • Hoe langt duurt Prison Island?
  Je speelduur is afhankelijk van de door jou gekozen speeltijd = 30 min, 1uur, 1,5 uur. Je mag binnen die tijd zoveel cellen betreden als je wilt, en zo vaak als je wilt. Om alle cellen goed te kunnen spelen, raden we een speelduur van 1,5 uur aan.
 • Welke kleding draag ik best om Prison Island te spelen?
  Prison Island is een fysiek spel. We raden aan om comfortabele kleding te dragen. Hoge hakken, slippers, kostuums en bijvoorbeeld rokjes maken sommige cellen lastig om te spelen.
 • Zijn er kluisjes?
  Ja , er zijn kluisjes waar je handtas, juwelen, extra kleding in kunt opbergen tijdens het spel Prison Island. De kluisjes zijn kosteloos te gebruiken, men dient wel 50 cent in te voeren maar deze krijg je terug na het openen van het kluisje.
 • Kun je Prison Island vaker spelen?
  Prison Island kun je zo vaak spelen als je wilt. Zo kun je onopgeloste cellen oplossen en jouw score steeds verder verbeteren.
 • Vanaf welke leeftijd kun je Prison Island spelen?
  Prison Island kun je spelen vanaf 8 jaar mits er twee volwassenen bij zijn tot 99 jaar.
 • Zit ik echt opgesloten in Prison Island?
  Van binnenuit kan elke deur, altijd open. Je zit dus nooit écht opgesloten. De cellen in onze gevangenis kun je altijd uit. Als je met je team een spel speelt, kan de deur van buiten niet open voor andere groepen. Onze cipiers kunnen met een eigen sleutel elke cel in uit, op elk moment.

Veelgestelde vragen ivm Gel:

 • Is reserveren verplicht?
  Ja, reserveren is noodzakelijk, kan tot 24u voor aanvang.
  Reserveren kan online via onze website of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail ➡️reservaties@yeti-eeklo.be
 • Kan ik buiten de openingsuren reserveren voor Gel Blaster Batlle?
  Grote groepen kunnen ook buiten de normale openingsuren spelen.
 • Moeten we voor lasershooting op voorhand aanwezig zijn?
  We vragen altijd om bij elke activiteit 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
 • Welke kleding draag ik best om te Lasergamen?
  Lasergame is een fysiek spel. We raden aan om comfortabele gemakkelijke kleding te dragen die vuil mag worden.

Veelgestelde vragen ivm drinken of eten:

 • Is er in Yeti-Eeklo ook een bar & eetcafé?
  Ja, in Yeti-eeklo zijn er verschillende bars en plekken waar je ongedwongen kan tafelen of gezellig iets drinken, alles kan in een gezellige sfeer met zicht op onze activiteiten zoals bowling, karting, Clip & Climb, bijlwerpen. Op de kaart staan tal van ‘bites’ en heerlijke comfort food gerechten.
  Er is ook een restaurant waar je kan steengrillen of fondue kan eten.

Veelgestelde vragen ivm fondue / steengrill restaurant:

 • Is reserveren verplicht in het grillrestaurant?
  Ja, reserveren is noodzakelijk, kan tot 2 dagen voor aanvang.
  Reserveren kan online via onze website of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail ➡️reservaties@yeti-eeklo.be
 • Om welk uur start ik met eten in het grillrestaurant?
  Wij nemen reserveringen aan in verschillende shiften:
  Vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond 1e shift 18.30u tot 20.30u / 2e shift 21.00u tot 23.00u
  Zondagmiddag 12.00u tot 14.00u. U kunt 2 uur onbeperkt eten en drinken in ons fondue/steengrill restaurant.
 • 30 Minuten te laat? 
  In ons restaurant heb je 2 uur de tijd om te genieten van je maaltijd en drankjes zijnde van 18.30u tot 20.30u en van 21.00u tot 23.00. Daarna worden de buffetten afgeruimd en terug ingedekt. Dit om verse gerechten te kunnen garanderen.
  Het restaurant is gesloten tussen 20u30 en 21u00.
 • Kan ik ook een arrangement voor 1 uur reserveren?
  Het arrangementen is voor 2 uur. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Uiteraard bent u vrij om korter te verblijven dan het gekozen arrangement.
 • Ik wil iets vieren met een groep van 40 personen. Past dat bij jullie?
  Yeti-Eeklo is uiterst geschikt voor groepen. Reserveer tijdig, dan kunnen wij een passende ruimte voor u garanderen. Komt u voor een speciale gelegenheid en wilt u specifieke wensen doornemen, neemt u dan gerust contact met ons op ➡️  reservaties@yeti-eeklo.be.
  We maken er graag een geslaagd culinair moment van!
 • Kunnen wij afzonderlijk afrekenen?
  Wij maken één rekening op per tafel.
 • Kan ik mijn hond meenemen?
  Het spijt ons, maar omwille van hygiënische redenen kunnen we geen honden toelaten tot ons restaurant. Met uitzondering van assistentiehonden.
 • Hebben jullie een kindermenu?
  In het grillrestaurant hebben we geen kindermenu. Kinderen tot -4 jaar eten gratis mee, kinderen van 4 tot  12 jaar eten tegen een gereduceerd tarief. Vergeet niet om bij reservatie  het aantal kinderen + leeftijd door te geven.
 • Serveren jullie ook vegetarische gerechten?
  Wij serveren vegetarische gerechten. Zoals kaasplank, vegetarische burger. Vergeet niet om bij reservatie  het aantal vegetarische gerechten door te geven.
 • Is er een mogelijkheid om in het restaurant te lunchen?
  Voor groepen vanaf 40 personen zijn wij ook geopend voor ontbijt, lunch of borrel. Neem gerust contact met ons op
  ➡️  reservaties@yeti-eeklo.be.

Algemene informatie:

 • Is Yeti bowling, karting, Prison Island, clip 'n climb, Airsoft interactive schietbaan, lasershoot, indoor speelstad en restaurant toegankelijk voor mindervaliden?
  Yeti is toegankelijk voor mindervaliden, ook het restaurant. Helaas zijn de activiteiten Prison Island, clip 'n climb, I-Combat en karting niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • Wat zijn de betaalmogelijkheden in Yeti?
  Je kan betalen met  Payconiq, creditcard, Visa, MasterCard, Maestro, Bancontact Mister Cash, en andere courante debetkaarten. Maar ook met de Eeklobon, maaltijdcheques, de consumptiecheques, sportcheques & cultuurcheques van Edenred en de consumptiecheques & cultuurcheques van Sodexo.
 • De prijzen op de website zijn deze per persoon of per team?
  Alle prijzen op de website zijn per persoon. Als de prijs van een activiteit per groep is, staat dat duidelijk vermeld bij de activiteit.
 • Is het toegestaan te roken?
  Nee. Yeti-Eeklo is geheel rookvrij. Roken kunt u enkel doen buiten.
 • Om welk uur gaat Yeti bowling, karting, Prison Island, clip 'n climb, Airsoft interactive schietbaan, lasershoot, indoor speelstad open?
  maandag: Gesloten - dinsdag: gesloten - woensdag: 14.00 - 22.30 - donderdag: 17.00 - 22.30 - vrijdag: 17.00 - 01.00 - zaterdag: 14.00 - 01.00 - zondag: 14.00 - 22.00 - feestdagen: 14.00 - 23.00 - schoolvakantie: alle dagen open van 14.00 - 23.00
 • Is Yeti bowling, karting, Prison Island, clip 'n climb, Airsoft interactive schietbaan, lasershoot, indoor speelstad open tijdens de feesdagen?
  De openingstijden tijdens feestdagen zijn verschillend met de van de standaard openingstijden.
  Feestdagen: 14.00 - 23.00
 • Is Yeti bowling, karting, Prison Island, clip 'n climb, Airsoft interactive schietbaan, lasershoot, indoor speelstad open tijdens de schoolvakanties?
  De openingstijden tijdens feestdagen zijn verschillend met de van de standaard openingstijden, Yeti is tijdens de vakanties alle dagen open van 14.00 tot 23.00
 • Waar kunnen we onze auto's of bussen parkeren?
  Yeti heeft gratis parkeergelegenheid op het terrein voor 350 auto's. Parkeren voor bussen is geen probleem op onze parking.
 • Zijn er speciale tarieven voor scholen, jeugdbewegingen of verenigingen?
  Jazeker, wij hebben speciale tarieven en arrangementen voor scholen, jeugdbewegingen of verenigingen. Deze zijn geldig van maandag t/m vrijdag. Neem hiervoor contact op via e-mail ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78
 • Waar is Bowling, karting, Prison Island, clip 'n climb, Gel Blaster Batlle, indoor speelstad , restaurant en Partycentrum Yeti gevestigd?
  Wij zijn gevestigd op de Leopoldlaan 60 te 9900 Eeklo. 
 • Is het mogelijk om -buiten de openingstijden te reserveren?
  Voor grotere groepen is het mogelijk na overleg om buiten onze openingstijden te karten, bowlen, bijlwerpen, klimmen, lasershooten, Airsoft en Prison Island te spelen of een arrangement te reserveren.
 • Hoe kan ik in Yeti betalen?
  Je reservering bij Yeti kan je op verschillende betaalmogelijkheden voldoen.
  Tijdens het afronden van de reservering kan de betaling al online worden voldaan. Dit kan ook op een later moment middels de bevestiging. De betaling verloopt via Bancontact, iDEAL, PayPal, overboeking, Payconiq of creditcard. Naderhand ontvang je altijd een betaalbevestiging.
  Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard Visa en Master Card (geen American Express).
  Betaling achteraf is niet mogelijk bij de Yeti-Eeklo. Wil je toch een factuur ontvangen van je activiteit? Dat is mogelijk. Je betaalt het volledige factuurbedrag ten laatste op de dag van de activiteit, voor je onze faciliteit verlaat. Daarna wordt de factuur opgemaakt en deze wordt je binnen 72u via e-mail bezorgd, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
 • Ik wil graag werken bij Yeti-Eeklo, waar kan ik me aanmelden?
  Als je bij ons wilt solliciteren kun je een email sturen naar ➡️ jobs@yeti-eeklo.be.
 • Ik heb een klacht/opmerking ivm activiteit, werknemer, eten,.... Waar kan ik dit melden?
  Kwaliteit en service zijn zeer belangrijk bij Yeti-Eeklo. Het spijt ons zeer als u een negatieve ervaring heeft gehad. Indien u een opmerking/klacht heeft voor ons horen wij deze graag. U kunt ons dit mailen: ➡️ reacties@yeti-eeklo.be 
 • Ik ben héél tevreden over Yeti-Eeklo,.... Waar kan ik dit melden?
  Leuke ervaring gehad bij Yeti-Eeklo? Lekker gegeten of u bent super geholpen door een medewerker. Deel uw ervaringen met ons en onze andere gasten die zijn ook benieuwd naar uw mening.
  Dat kan via Facebook ➡️ recensies - Google ➡️https://bit.ly/2LqUJ2r - E-mail ➡️ reacties@yeti-eeklo.be
 • Is Yeti-Eeklo rolstoelvriendelijk?
  Yeti-Eeklo is rolstoelvriendelijk en vrijwel het gehele gebouw is drempelvrij enkel het bijlwerpen, Airsoft, lasershooting is toegankelijk met een trap. Het grillrestaurant is toegankelijk via een schuine helling. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig aan het restaurant en aan de ingang van Yeti-Eeklo. Wilt u na het lezen de situatie toch graag vooraf persoonlijk komen bekijken, dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. Neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78

Wijzigen of annuleren:

 • Hoe kan ik mijn boeking / reservering wijzigen?
  Indien je de reservering wenst te wijzigen, dien je Yeti hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Je ontvangt van Yeti een nieuwe bevestiging van de reservering. Voor het wijzigen van de reservering gelden de volgende kosten; Wijzigingen in reserveringen dienen minimaal 48 uur op voorhand te worden doorgegeven. Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden gewijzigd. Daarna brengen we de kosten in rekening. Wijzigen kan via een e-mail te sturen naar ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be
 • Hoe kan ik mijn boeking annuleren?
  Indien je de reservering wenst te annuleren, dien je Yeti hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Je ontvangt van Yeti een annulerings-bevestiging. Voor annulering gelden de volgende kosten; Annuleringen dienen minimaal 48 uur op voorhand te worden doorgegeven. Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Daarna brengen we de kosten in rekening. Wijzigen kan via een e-mail te sturen naar ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be

Arrangementen:

 • Heeft Yeti verjaardagsfeestarrangementen voor kinderen?
  Ontdek hier onze kinderformules! Vind je niet wat je zoekt? Neem vrij blijvend contact met ons op, we kunnen een pakket op maat maken om elke gelegenheid te vieren!
 • Heeft Yeti verjaardagsfeestarrangementen voor volwassenen?
  Ja, al onze arrangementen kunnen geboekt worden voor een verjaardagsfeest voor volwassenen. Vind je niet wat je zoekt? We kunnen een pakket op maat maken voor elke gelegenheid te vieren! Neem contact met ons op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 - e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Wat zijn de eet en dinermogelijkheden in Yeti?
  Naast fonduen en steengrillen is er de mogelijkheid om te Barbecueën. De keuze dient voor de gehele groep hetzelfde te zijn. In het restaurant zijn de formules dranken inclusief. Bekijk hier onze dinerarrangementen.
  In onze bar is er ook de mogelijkheid om comfort food te eten. Spaghetti, croque monsieur, stoofvlees, Vol au vent, vegetarische burger, Yeti-burger, Baloo-burger, balletjes in de tomatensaus met frietjes, …

Zakelijk - teambuilding:

 • Ik ben opzoek naar een teambuildingsactiviteit?
  Wij helpen je graag bij het vormgeven van uw perfecte teambuilding, vergadering, zakelijke bijeenkomst, personeelsbijeenkomst, seminars, trainingen, productpresentaties. Yeti heeft ook een sfeervolle ingerichte vergaderzaal. Neem vrij blijvend contact met ons op: e-mail ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78
 • Welke activiteiten kan ik met elkaar combineren tijdens een teambuilding?
  Bij Yeti is het om alle activiteiten die wij aanbieden met elkaar te combineren. Hierdoor kan je je eigen unieke programma samenstellen. Ontdek hier een greep uit onze speciale formules.

Cadeaubonnen:

 • Hoe koop ik een bowling, karting, bijlwerpen, Gel Blaster Batlle of Prison Island cadeaubon?
  Je kan een Yeti cadeaubon kopen aan het onthaal in Yeti.
 • Hoe wissel ik een Yeti cadeaubon in?
  Reserveer aan het onthaal in Yeti, via E-mail ➡️ reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 uw gewenste activiteiten. Tijdens het betalen zal de cadeaubon in mindering gebracht worden van het totaal te betalen bedrag. De cadeaubon of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Ik ben de cadeaubon kwijt, wat nu?
  Yeti is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van cadeaubon.

 

 

RESERVEER ONLINE

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...