NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Vragen & antwoorden

Veelgestelde vragen ivm karting:

 • Moet ik reserveren om te karten?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Hoe reserveer ik een arrive & drive, mini Grand Prix of Grand Prix?
  Je kan zonder meer prijs online reserveren via onze website. Bel of mail naar Yeti om uw reservering te maken kan ook-> bel Yeti: +32(0)9 278.73.78  e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be .
 • Hoe laat moet ik aankomen voor de race?
  Als u hebt gereserveerd voor het karten, dien je een half uur voor aanvang van de activiteit in te checken bij het onthaal in Yeti. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. Als u laat aankomt, is het mogelijk dat u niet mag racen.
 • Wat is een heat?
  Een heat is 8 minuten karten
 • Vanaf welke leeftijd kun je karten bij Yeti-Eeklo?
  Vanaf 8 jaar en minimale lengte 1,35 meter.
 • Moeten we een eigen helm meenemen om te karten?
  Nee, je hoeft geen eigen helm mee te nemen. Beschermende kleding, helmen stellen wij tijdens het karten gratis ter beschikking.
 • Ik heb nog nooit gekart?
  Maak je geen zorgen, karten kan perfect voor beginners als ervaren racers! Voor het racen bekijk je een instructiebriefing, zodat je je comfortabel voelt wanneer je de baan op gaat!
 • Ik heb nog nooit gekart?
  Maak je geen zorgen, karten kan perfect voor beginners als ervaren racers! Voor het racen bekijk je een instructiebriefing, zodat je je comfortabel voelt wanneer je de baan op gaat!
 • Is er ook kartles?
  Wil jij goed leren karten of zoek je nog een super toffe hobby? Neem dan nu kartlessen bij Yeti.
  Kinderkarting woensdag = 8 tot 12 j -  van 14u00 tot 15u00 - 1u les + drankje €24 p.p.- Extra's: Yeti track access card € 2.5 p.p.
  Kinderkarting zaterdag = 8 tot 12 j - van 10u30 tot 12u00 - 1u30 les + drankje €35 p.p. - Extra's: Yeti track access card € 2.5 p.p.
  Tienerkarten = 12 tot 16 j: zaterdag van 12u tot 13u30 - 1u30 les + drankje €35 pp - Extra's: Yeti track access card € 2.5 p.p.
  Become a pro = +16 j en volwassenen -> bekijk hier de lesmomenten op woensdag.
 • Wat is uw beleid ten aanzien van alcohol?
  NULTOLERANTIE! We nemen de veiligheid van elke racer, zeer serieus! Drinken en rijden is een misdaad die strafbaar is door de wet. We volgen de wet betreffende drinken en rijden. Onze baanleider of facility manager behoudt zich het recht voor om rijprivileges te weigeren aan iedereen die ervan wordt verdacht door alcohol of drugs te zijn geschaad. Racessessies worden niet terugbetaald als gevolg van het overtreden van de wet en ons beleid ten aanzien van alcoholgebruik en racen. Het is niet toegestaan ​​om alcohol van buitenaf in de faciliteit te brengen. Hoewel we alcoholische dranken serveren in ons café, mogen ze niet worden geconsumeerd voorafgaand aan het racen. Indoorkarten is ECHT racen, geen plezierrit.
 • Wat betekenen de vlaggen op de racebaan?
  Groene vlag - Ga!
  Gele vlag – Voorzichtig
  Red Flag vertragen - STOP! Er kan een ongeluk gebeuren op de baan
  Blauwe vlag - laat snellere bestuurders voorbij
  Checkered Flag – einde race, langzamer en ga verder naar Pit Lane.
 • Welke schoenen draag ik tijdens het karten / racen?
  Met het oog op de veiligheid is het verplicht om tijdens het karten dichte schoenen te dragen. Geen sandalen of geen schoenen met hoge hakken.

Veelgestelde vragen ivm bowling:

 • Moet ik reserveren om te bowlen?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen bowlen?
  Kinderen kunnen vanaf 4 jaar bowlen. Bij Yeti kunnen wij de banen aanpassen met funbumpers, zodat ook de kleinsten volop punten kunnen scoren. Wij hebben ook een bowlingschansen gratis ter beschikking.
 • Is het verplicht om bowlingschoenen te dragen?
  Het gebruik van bowlingschoenen is verplicht. De huur van de schoenen is bij de prijs inbegrepen.

Veelgestelde vragen ivm Prison Island:

 • Moet ik reserveren om te ontsnappen uit Prison Island?
  Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het altijd aan een reservering te maken voor onze activiteiten. Reserveren kan online of neem contact op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 E-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Wat is Prison Island?
  Prison Island is een mix tussen Fort Boyard en Escape Room. In de gevangenis van Eeklo zijn 25 cellen aanwezig met fysieke, technische en tactische opdrachten.Iedere cel heeft zijn eigen opdracht en moeilijkheid. Hierdoor duren niet alle cellen even lang.
  De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De deelnemers kunnen teams maken van 2 tot maximaal 4 personen. Alle teams krijgen een sleutel mee waarmee zij de cel kunnen openen.
  Op het moment dat de cel geopend is gaat de tijd lopen en moet het team aan de slag om het maximale aantal punten te behalen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen. Om de opdrachten op te lossen is een goede samenwerking vereist. Bovendien kun je steeds terugkomen om jezelf te verbeteren.
 • Hoe werkt Prison Island?
  Vorm een team van 2 tot 4 spelers, geef je team een leuke naam en stap een vrije cel in. De tijd gaat nú in. Het is aan jullie om de opdracht zo snel mogelijk op te lossen. Je hebt per cel zo’n 2 tot 5 minuten nodig om je vrij te spelen. Klaar? Sluit jezelf op in de volgende cel of ga terug de zelfde cel binnen. Verzamel genoeg punten om uit Prison Island te ontsnappen.
 • Wie ontsnapt uit Prison Island?
  Prison Island is voor groepen van 2 tot 66 personen zoals bedrijven, gezinnen, vriendengroepen, jeugdverenigingen, clubs, toeristen, vrijgezellenfeest, enz...Iedereen die houdt van uitdaging zal een top tijd hebben in Prison Island.
 • Hoe langt duurt Prison Island?
  Je speelduur is afhankelijk van de door jou gekozen speeltijd = 30 min, 1uur, 1,5 uur. Je mag binnen die tijd zoveel cellen betreden als je wilt, en zo vaak als je wilt. Om alle cellen goed te kunnen spelen, raden we een speelduur van 1,5 uur aan.
 • Welke kleding draag ik best om Prison Island te spelen?
  Prison Island is een fysiek spel. We raden aan om comfortabele kleding te dragen. Hoge hakken, slippers, kostuums en bijvoorbeeld rokjes maken sommige cellen lastig om te spelen.
 • Kun je Prison Island vaker spelen?
  Prison Island kun je zo vaak spelen als je wilt. Zo kun je onopgeloste cellen oplossen en jouw score steeds verder verbeteren.
 • Vanaf welke leeftijd kun je Prison Island spelen?
  Prison Island kun je spelen vanaf 8 jaar mits er twee volwassenen bij zijn tot 99 jaar.
 • Zit ik echt opgesloten in Prison Island?
  Van binnenuit kan elke deur, altijd open. Je zit dus nooit écht opgesloten. De cellen in onze gevangenis kun je altijd uit. Als je met je team een spel speelt, kan de deur van buiten niet open voor andere groepen. Onze cipiers kunnen met een eigen sleutel elke cel in uit, op elk moment.

Algemene informatie:

 • Is Yeti bowling, karting, Prison Island en restaurant toegankelijk voor mindervaliden?
  Yeti is toegankelijk voor mindervaliden, ook het restaurant. Helaas zijn de activiteiten Prison Island en karting niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 • De prijzen op de website zijn deze per persoon of per team?
  Alle prijzen op de website zijn per persoon. Als de prijs van een activiteit per groep is, staat dat duidelijk vermeld bij de activiteit.
 • Om welk uur gaat Yeti bowling, karting, Prison Island open?
  maandag: Gesloten - dinsdag: gesloten - woensdag: 14.00 - 22.30 - donderdag: 17.00 - 22.30 - vrijdag: 17.00 - 01.00 - zaterdag: 14.00 - 01.00 - zondag: 14.00 - 22.00 - feestdagen: 14.00 - 23.00 - schoolvakantie: alle dagen open van 14.00 - 23.00
 • Is Yeti karting, bowling, Prison Island open tijdens de feesdagen?
  De openingstijden tijdens feestdagen zijn verschillend met de van de standaard openingstijden.
  Feestdagen: 14.00 - 23.00
 • Is Yeti karting, bowling, Prison Island open tijdens de schoolvakanties?
  De openingstijden tijdens feestdagen zijn verschillend met de van de standaard openingstijden, Yeti is tijdens de vakanties alle dagen open van 14.00 tot 23.00
 • Waar kunnen we onze auto's of bussen parkeren?
  Yeti heeft gratis parkeergelegenheid op het terrein voor 350 auto's. Parkeren voor bussen is geen probleem op onze parking.
 • Zijn er speciale tarieven voor scholen, jeugdbewegingen of verenigingen?
  Jazeker, wij hebben speciale tarieven en arrangementen voor scholen, jeugdbewegingen of verenigingen. Deze zijn geldig van maandag t/m vrijdag. Neem hiervoor contact op via e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78
 • Waar is Bowling, karting, Prison Island, restaurant en Partycentrum Yeti gevestigd?
  Wij zijn gevestigd op de Leopoldlaan 60 te 9900 Eeklo. 
 • Is het mogelijk om -buiten de openingstijden te reserveren?
  Voor grotere groepen is het mogelijk na overleg om buiten onze openingstijden te karten, te bowlen, Prison Island te spelen of een arrangement te reserveren.
 • Hoe kan ik in Yeti betalen?
  Je reservering bij Yeti kan je op verschillende betaalmogelijkheden voldoen.
  Tijdens het afronden van de reservering kan de betaling al online worden voldaan. Dit kan ook op een later moment middels de bevestiging. De betaling verloopt via Bancontact, iDEAL, PayPal, overboeking, Payconiq of creditcard. Naderhand ontvang je altijd een betaalbevestiging.
  Tevens is het mogelijk om ter plekke te betalen middels cash, pin of creditcard Visa en Master Card (geen American Express).
  Betaling achteraf is niet mogelijk bij de Yeti-Eeklo. Wil je toch een factuur ontvangen van je activiteit? Dat is mogelijk. Je betaalt het volledige factuurbedrag ten laatste op de dag van de activiteit, voor je onze faciliteit verlaat. Daarna wordt de factuur opgemaakt en deze wordt je binnen 72u via e-mail bezorgd, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Wijzigen of annuleren:

 • Hoe kan ik mijn boeking / reservering wijzigen?
  Indien je de reservering wenst te wijzigen, dien je Yeti hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Je ontvangt van Yeti een nieuwe bevestiging van de reservering. Voor het wijzigen van de reservering gelden de volgende kosten; Wijzigingen in reserveringen dienen minimaal 48 uur op voorhand te worden doorgegeven. Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden gewijzigd. Daarna brengen we de kosten in rekening. Wijzigen kan via een e-mail te sturen naar reservaties@yeti-eeklo.be
 • Hoe kan ik mijn boeking annuleren?
  Indien je de reservering wenst te annuleren, dien je Yeti hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Je ontvangt van Yeti een annulerings-bevestiging. Voor annulering gelden de volgende kosten; Annuleringen dienen minimaal 48 uur op voorhand te worden doorgegeven. Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Daarna brengen we de kosten in rekening. Wijzigen kan via een e-mail te sturen naar reservaties@yeti-eeklo.be

Arrangementen:

 • Heeft Yeti verjaardagsfeestarrangementen voor kinderen?
  Ontdek hier onze kinderformules! Vind je niet wat je zoekt? Neem vrij blijvend contact met ons op, we kunnen een pakket op maat maken om elke gelegenheid te vieren!
 • Heeft Yeti verjaardagsfeestarrangementen voor volwassenen?
  Ja, al onze arrangementen kunnen geboekt worden voor een verjaardagsfeest voor volwassenen. Vind je niet wat je zoekt? We kunnen een pakket op maat maken voor elke gelegenheid te vieren! Neem contact met ons op bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 - e-mail: reservaties@yeti-eeklo.be
 • Wat zijn de eet en dinermogelijkheden in Yeti?
  Naast fonduen en steengrillen is er de mogelijkheid om te Barbecueën. De keuze dient voor de gehele groep hetzelfde te zijn. In het restaurant zijn de formules dranken inclusief. Bekijk hier onze dinerarrangementen.
  In onze bar is er ook de mogelijkheid om comfort food te eten. Spaghetti, croque monsieur, stoofvlees, Vol au vent, vegetarische burger, Yeti-burger, Baloo-burger, balletjes in de tomatensaus met frietjes, …

Zakelijk - teambuilding:

 • Ik ben opzoek naar een teambuildingsactiviteit?
  Wij helpen je graag bij het vormgeven van uw perfecte teambuilding, vergadering, zakelijke bijeenkomst, personeelsbijeenkomst, seminars, trainingen, productpresentaties. Yeti heeft ook een sfeervolle ingerichte vergaderzaal. Neem vrij blijvend contact met ons op: e-mail:reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78
 • Welke activiteiten kan ik met elkaar combineren tijdens een teambuilding?
  Bij Yeti is het om alle activiteiten die wij aanbieden met elkaar te combineren. Hierdoor kan je je eigen unieke programma samenstellen. Ontdek hier een greep uit onze speciale formules.

Cadeaubonnen:

 • Hoe koop ik een bowling, karting of Prison Island cadeaubon?
  Je kan een Yeti cadeaubon kopen aan het onthaal in Yeti.
 • Hoe wissel ik een Yeti cadeaubon in?
  Reserveer aan het onthaal in Yeti, via E-mail: reservaties@yeti-eeklo.be of bel Yeti: +32(0)9 278.73.78 uw gewenste activiteiten. Tijdens het betalen zal de cadeaubon in mindering gebracht worden van het totaal te betalen bedrag. De cadeaubon of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Ik ben de cadeaubon kwijt, wat nu?
  Yeti is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van cadeaubon.

 

 

RESERVEER ONLINE

TOP