HAPPY FRIDAYS

Vrijdag van 17u tot 22u

2 games betalen = 3de game GRATIS

niet cumuleerbaar met andere acties

CRAZY SUNDAYS

Zondag van 18u tot 21u

1 game betalen = 2de game GRATIS

niet cumuleerbaar met andere acties

NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

bowling-yeti-eeklo

Bowling & More!

Bowlen is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden! Bowlen is voor alle leeftijden, voor mannen, vrouwen en kinderen. Bowlen is leuk met twee, in kleine en grote groepen. Bowlen is niet moeilijk en toch uitdagend. Yeti Bowling beschikt over 16 ultra moderne banen en op vrijdag- en zaterdagavond creëren we in Yeti een extra dimensie met de spectaculaire Disco Bowling. Voor mindervalide klanten en rolstoelgebruikers hebben we "bowlingschansen" gratis ter beschikking. Het dragen van bowlingschoenen is verplicht, deze zijn inbegrepen in de prijs. Het is raadzaam om te reserveren.

Verjaardagsfeestjes!

Hoera! Je zoon of dochter is jarig! Kom gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes naar Yeti Bowling en vier samen zijn/haar verjaardag. Speciaal voor de 'kleine gasten' hebben wij funbumpers = opvulling voor de goten, die indien gewenst geplaatst kunnen worden. Kinderen houden van bowlen en vooral van disco bowlen! Wat is er nou leuker om dit te combineren met een frietjesfeest of pannenkoekenfeest. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 4 kinderen, van dinsdag tot en met zondag, vooraf te reserveren.

Bowling_Verjaardagsfeesten
Bowling met Laser Show en Funny Games

Disco bowlen met lasershow

Bij het disco bowlen worden de bowlingbanen verduisterd tot een totale glow-in-the-dark-omgeving en gaat het muziekvolume omhoog. In combinatie met de discolampen, videoclips, rookeffecten en lichtgevende bowlingballen zorgt dit voor een waar spektakel. Nieuw in Yeti-Bowling: De speciale lichteffecten en de lasershow zorgen voor een spectaculair uitje. Kleurenshows op de banen, gecombineerd met breedbeeld entertainment op supergrote projectieschermen begeleid door rookmachines en muziek. Het Laser-bowlen start met een professionele lasershow verzorgd door echte professionele lasers. Het bowlen is een unieke belevenis in Vlaanderen wat je niet mag missen op vrijdag en zaterdag!

Bowlen voor scholen en jeugdbewegingen

Bent u op zoek naar een buitenschoolse activiteit waarin beweging en een sterke groepsband centraal staan?
Speciaal voor scholen heeft Yeti Bowling gereduceerde tarieven. Buiten de normale openingstijden kun je dit ook reserveren: dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 tot 16.00 uur m.u.v. weekends en schoolvakanties. Natuurlijk worden de bowlingschoenen gratis ter beschikking gesteld. Zo nodig/gewenst kunnen wij de banen aanpassen met “funbumpers”, zodat ook de kleinsten volop punten kunnen scoren.

Speciaal tarieven voor scholen en jeugdbewegingen:

  • 1 game = 4 euro per persoon
  • 2 games = 7 euro per persoon

 

Belangrijk:

  • Het uur van reservatie is een richtuur. Dit kan afwijken wegens grote drukte en/of technische storingen.
  • Voor de bowling arrangementen vragen wij u om minimaal 2 dagen vooraf  te reserveren.

 

RESERVEER ONLINE

TOP