EEKLO

BOWLING

We zijn het bowlingcentrum voor zowel strike-makers als gutter-ballers!

BOWLING MAD GAMES

IEDEREEN KAN NU SPELEN OM TE WINNEN

GEKKE SPELLEN

Vernietig het vijandelijke kasteel van je tegenstander in Battle on the Lanes, Doe mee aan de boogschietwedstrijd met Bowlin’ Hood of bouw het coolste wezen in Character and Monster Factory! De games worden rechtstreeks gestart vanaf het touchscreen aan uw bowlingbaan.

KLASSIEKE SPELLEN

Low Game de persoon met de laagste score wint, No Tap kies zelf wanneer het spel een strike aangeeft bv. bij omgooien van 6 kegels, gooi een oneven aantal kegels om tijdens Odd Duck! Speel ook Odd/Even, Best Ball, Best Frame, Even Better, 3-6-9, …

SKILL GAMES

Vaardigheidsspellen zoals Head Hunter, Last Pin Standing, Poker, Striker, Red Pin, Sledge Hammer creëren een geheel nieuwe bowlingervaring voor de traditionele bowler en geven een nieuwe draai aan het tien-pins spel.

GLOBAL GAMES

Speel met verschillende bowlingbanen tegen elkaar! Wanneer je met een grote groep vrienden of collega’s een leuk uitje wilt organiseren is dit de geschikte oplossing. Voor het groepsgevoel is het leuker als teams tegen elkaar bowlen tijdens Rocky Road Race of Strike Challenge. 

YOU TOONS

Bij You Toons worden jij en je vrienden, collega’s, familie onderdeel van het spel. Alle spelers maken een foto vanaf de bowlerconsole. Voeg de afbeeldingen toe en verander in hilarische personages op het scherm terwijl je aan het bowlen bent.

Funny Games

Deze kortere interactieve funny bowlinggames zijn geweldig voor jongere kinderen en verjaardagsfeestjes. De bowlingbal rolt nooit meer in de goot door de bumpers! Zo heeft iedereen kans om te winnen. 

INFO

Omwille van hygiënische redenen raden wij u aan om Safesoxx (wegwerpsokjes) te dragen in onze schoenen. (kostprijs: €1/paar) Maak je liever gebruik van je eigen schoenen, dan vragen wij om gebruik te maken van onze shoebuddies, dit is een herbruikbare overtrek en is bij ons aan te schaffen aan €2,5/paar. De vermelde prijzen zijn per uur per baan tenzij anders vermeld.

BOWLING & MORE!

PLEZIER VOOR IEDEREEN

Klassiek bowlen – Disco bowlen – Interactieve Mad Games

DISCO BOWLEN MET LASERSHOW

Bij het disco bowlen worden de bowlingbanen verduisterd tot een totale glow-in-the-dark-omgeving en gaat het muziekvolume omhoog. In combinatie met de discolampen, videoclips, rookeffecten en lichtgevende bowlingballen zorgt dit voor een waar spektakel. Nieuw in Yeti-Bowling: De speciale lichteffecten met lazers zorgen voor een spectaculair uitje. Kleurenshows op de banen, gecombineerd met breedbeeld entertainment op supergrote projectieschermen begeleid door rookmachines en muziek. Het bowlen is een unieke belevenis in Vlaanderen wat je niet mag missen op vrijdag en zaterdag!

INTERACTIVE MAD GAMES

Ontdek een geheel nieuwe manier van bowlen door middel van Mad Games. Deze gethematiseerde bowlingspellen zijn speciaal gemaakt voor onze bowlers! Mad Game bowlen met behulp van de Mad Games, swingende licht- en geluidseffecten, funbumpers… je bal valt nooit meer in de goot!

YETI BOWLING

WAAR HET PLEZIER BEGINT

Teambuilding, verenigingen, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen, vrijgezellenfeestjes, enz…

Bowlen is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden! Bowlen is voor alle leeftijden, voor mannen, vrouwen en kinderen. Bowlen is leuk met twee, in kleine en grote groepen. Bowlen is niet moeilijk en toch uitdagend. Yeti Bowling beschikt over 16 ultra moderne banen en op vrijdag- en zaterdagavond creëren we in Yeti een extra dimensie met de spectaculaire Disco Bowling. Voor mindervalide klanten en rolstoelgebruikers hebben we “bowlingschansen” gratis ter beschikking. Ga met elkaar de strijd aan op onze nieuwe interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen! Het dragen van bowlingschoenen is verplicht, deze zijn inbegrepen in de prijs. Het is raadzaam om te reserveren.