bowling-yeti-eeklo

 

PRIJS:  €30/baan/uur met maximaal 6 personen
* met 6 personen € 5 /persoon/uur

Bowling & More!

Bowlen is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden! Bowlen is voor alle leeftijden, voor mannen, vrouwen en kinderen. Bowlen is leuk met twee, in kleine en grote groepen. Bowlen is niet moeilijk en toch uitdagend. Yeti Bowling beschikt over 16 ultra moderne banen en op vrijdag- en zaterdagavond creëren we in Yeti een extra dimensie met de spectaculaire Disco Bowling. Voor mindervalide klanten en rolstoelgebruikers hebben we "bowlingschansen" gratis ter beschikking. Ga met elkaar de strijd aan op onze nieuwe interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen! Het dragen van bowlingschoenen is verplicht, deze zijn inbegrepen in de prijs. Het is raadzaam om te reserveren.

Verjaardagsfeestjes!

Hoera! Je zoon of dochter is jarig! Kom gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes naar Yeti Bowling en vier samen zijn/haar verjaardag. Speciaal voor de 'kleine gasten' hebben wij funbumpers = opvulling voor de goten, die indien gewenst geplaatst kunnen worden. Kinderen houden van bowlen en vooral van disco bowlen! Wat is er nou leuker om dit te combineren met een frietjesfeest of pannenkoekenfeest. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 4 kinderen, van dinsdag tot en met zondag, vooraf te reserveren.

Bowling_Verjaardagsfeesten
Bowling met Laser Show en Funny Games

Disco bowlen met lasershow

Bij het disco bowlen worden de bowlingbanen verduisterd tot een totale glow-in-the-dark-omgeving en gaat het muziekvolume omhoog. In combinatie met de discolampen, videoclips, rookeffecten en lichtgevende bowlingballen zorgt dit voor een waar spektakel. Nieuw in Yeti-Bowling: De speciale lichteffecten en de lasershow zorgen voor een spectaculair uitje. Kleurenshows op de banen, gecombineerd met breedbeeld entertainment op supergrote projectieschermen begeleid door rookmachines en muziek. Het Laser-bowlen start met een professionele lasershow verzorgd door echte professionele lasers. Het bowlen is een unieke belevenis in Vlaanderen wat je niet mag missen op vrijdag en zaterdag!

Bowling MAD Games

Ontdek een geheel nieuwe manier van bowlen door middel van Mad Games. Deze gethematiseerde bowlingspellen zijn speciaal gemaakt voor onze bowlers! Mad Game bowlen bestaat uit een uur bowlen met behulp van de Mad Games, swingende licht- en geluidseffecten, funbumpers… je bal valt nooit meer in de goot! Vraag naar onze MAD Games tijdens uw reservatie: -> Mail: reservaties@yeti-eeklo.be -> Tel: +32(0)9 278.73.78 -> Webshop

Belangrijk:

  • Het uur van reservatie is een richtuur. Dit kan afwijken wegens grote drukte en/of technische storingen.
  • Voor de bowling arrangementen vragen wij u om minimaal 2 dagen vooraf  te reserveren.
  • Indien er geen reservaties zijn bestaat de mogelijkheid dat we de deuren vervroegd sluiten.
    Informeer voor vertrek Tel. +32(0)9 278.73.78

 

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...