EEKLO

KINDERFEESTJES

Kidsparty’s met pannenkoeken of frietjes in combinatie met een activiteit

KIDS & TEENS

PARTY'S

Clip'n climb party

Een klimfeestje organiseren bij yeti Eeklo is onbezorgd speelplezier voor de kids. Eerst klimmen, gevolgd door een heerlijke maaltijd incl. drankje, een versierde tafel en een cadeautje voor de jarige

Gel Blaster Batlle party

Een party met Gel Blaster Battle is fun verzekerd. Nadat de kinderen helemaal uit hun dak gingen in de warzone kunnen ze bijkomen aan de versierde tafel voor heerlijke food & drinks.

PRISON ISLAND PARTY

In teams van 3 of 4 ontsnappen uit onze gevangenis is een echte belevenis voor de kinderen. Spanning, sensatie en honger verzekerd. Daarna kunnen ze nakletsen aan de versierde feesttafel.

KART PARTY

Als echte Formule 1 piloten banen de kinderen zich een weg over ons Elektrisch kartcircuit in 2 niveaus. Zware fysieke inspanningen vragen om een stevige maaltijd. Have fun!

Bowling party

Ontdek onze nieuwe interactieve Bowling games voor het grootste plezier. Een uur lang spelen ze alsof hun leven ervan af hangt om daarna te kunnen genieten van frietjes, hamburgers of pannenkoeken.

PARTY OP MAAT

Wil je graag een combinatie of een exclusieve party organiseren in Yeti Eeklo? Geen enkel probleem! Wij denken graag met je mee. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zorgen voor dat onvergetelijk moment!

Kids party op woensdag--> GRATIS 1 UUR BOWLING

YETI EEKLO

VIER JE VERJAARDAG

Verjaardagsfeest – Lentefeest – Communiefeest

Organiseer een onvergetelijk verjaardagsfeest voor je kinderen en hun vrienden! Yeti Kinderfeesten zijn beschikbaar voor kinderen en jeugd tot 16 jaar.

Kies uit onze activiteiten: bowling -> speel je vanaf 4 jaar, karting -> voor kinderen vanaf 1,40m en 8 jaar, Prison Island -> vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassenen, Clip’n Climb -> vanaf 6 jaar, Gel Blaster Battle -> vanaf 8 jaar

Een actief kinderfeestje maakt je hongerig! En daarom hebben we een ruim aanbod aan menuutjes om het feestje helemaal compleet te maken! Kies uit: frietjes met 2 frikandellen of 1 broodje hamburger of een dubbele pannenkoeken. Je krijgt na je reservatie ook gratis uitnodigingen om iedereen in stijl uit te nodigen! Na het bowlen, Prison Island, karten, klimmen of de Gel Blaster Battle kunnen kinderen tot 10 jaar gratis spelen in het indoor Speelparadijs met tunnels en ballenbak.

Op woensdagen krijgen alle kinderen tijdens een verjaardagsfeest 1 uur bowling gratis.