DOWNLOADS

Business en Teambuilding

Vergaderarrangementen.pdf

Klik op het icoon en download onze Vergaderarrangementen

Feestarrangementen.pdf

Klik op het icoon en download onze kerstarrangementen of Nieuwjaarsarrangementen

Teambuilding.pdf

Klik op het icoon en download onze teambuildingarrangementen

NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

prison island yeti eeklo

Teambuilding is zoveel leuker in een sportieve formule!

Geef ‘plankgas’ met je collega’s en vrienden op ons circuit en beleef een sensationeel dagje uit op het karting circuit, waar sport, fun, adrenaline en team-binding elkaar perfect aanvullen! U kan zich ook volledig geven tijdens het spannende spel Prison Island. Uniek in België! Betreed de gevangenis met 25 cellen. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Kraak samen met vrienden en/of collega’s de codes, ontrafel de geheimen en verdien zoveel mogelijk punten. Perfect als onvergetelijk teambuildingsuitje. Of daag je collega’s en vrienden uit voor een potje bowling op één van de 16 ultramoderne banen, uitgerust met de meest recente computersoftware

Vergaderzaal / Meetingroom

Na een warm onthaal met een drankje en een hapje kunt u in een rustige omgeving uw vergadering starten. In de zaal zijn alle standaard vergaderbenodigdheden aanwezig, beamer, flipover, etc.Yeti beschikt over een optimale vergaderzaal met een ruim scala aan vergaderarrangementen. Hierin heeft u zelf de vrijheid om het vergaderarrangement samen te stellen dat bij uw ideeën aansluit. De zaal kan in elke gewenste opstelling neer gezet worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ook een vergaderpakket op maat aanbieden.

Prison_Island_Teambuilding

Originele ideeën voor een geslaagde teambuilding activiteit!

Teambuilding is belangrijk in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Teambuilding is niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld! Bij Yeti kunt u met al uw deelnemers van de vergadering de sportieve strijd aan gaan tijdens een kartrace, ontdek het unieke spel Prison Island of op één van onze bowlingbanen. Het geheel kunt u afsluiten met een smakelijk diner. Hiermee garanderen wij een positieve afsluiter van uw vergadering bij Yeti-eeklo.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw perfecte teambuilding, vergadering, zakelijke bijeenkomst, personeelsbijeenkomst, seminars, trainingen, productpresentaties. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen en coördineren van uw zakelijke bijeenkomst.

Wij houden rekening met uw specifieke wensen. Wij hopen u binnenkort in onze zaak te mogen begroeten!

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...