YETI EEKLO

TEAMBUILDING

WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE!

Bij Yeti Eeklo maken wij voor ieder bedrijf graag een offerte op maat.
Contacteer ons voor meer informatie ivm prijzen en de mogelijkheden

YETI EEKLO

TEAMBUILDING IS ZOVEEL LEUKER IN EEN SPORTIEVE FORMULE!

Yeti het evenementencentrum voor uw bedrijfsactiviteit!

Geef ‘plankgas’ met je collega’s en vrienden op ons indoor kart circuit en beleef een sensationeel dagje uit op het karting circuit, waar sport, fun, adrenaline en team-binding elkaar perfect aanvullen!

U kan zich ook volledig geven tijdens het spannende spel Prison Island. Uniek in België! Betreed de gevangenis met 25 cellen. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. Kraak samen met vrienden en/of collega’s de codes, ontrafel de geheimen en verdien zoveel mogelijk punten. Perfect als onvergetelijk teambuildingsuitje.

Of daag je collega’s en vrienden uit voor een potje bowling op één van de 16 ultramoderne banen, uitgerust met de meest recente computersoftware.

Kom er achter wie het meest tactische brein heeft wanneer je in twee teams tegen elkaar strijd op ons Gel Blaster Battle Field.

Zin in het stoere werk, kies dan voor een formule met Bijlwerpen. FUN VERZEKERD!

BUSINESS

SOLUTIONS

VERGADEREN

Yeti Eeklo is de locatie bij uitstek voor uw meeting! Beleg een vergadering met uw team of klanten in onze modern uitgeruste vergaderzaal. Geniet voor, tijdens en na de meeting van onze vergaderarrangementen. 

LUNCH & DINNER

Lunchen, ontbijten of dineren kan altijd op maat van uw event. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen aan of u kiest voor onze All-in succesformule of comfortfood oplossing.

TEAMBUILDING

Wat gaat er beter samen dan Business & Pleasure als het gaat om Teambuilding? In groepjes streven naar de hoogste score en napraten in ons restaurant zorgt voor een betere werksfeer.

BEDRIJFSPRESENTATIES

Maak gebruik van onze meeting room of andere gezellige ruimten in Yeti Eeklo voor het verzorgen van uw bedrijfspresentaties. Elke locatie in Yeti Eeklo heeft zijn troeven, denk maar aan ons Kartcafé waar je met uitzicht op de kartbaan je presentatie kunt verzorgen of onze Lounge waar je gezellig met z’n allen even achterover kunt leunen voor een non formele babbel.

ALLES ONDER EEN DAK

Bij Yeti Eeklo vindt u alles onder één dak. Zowel amusement, uitdaging, teamplay als heerlijk dineren zijn onderdeel van onze all-in-funlocatie. Wij bieden entertainment voor zowel kinderen, volwassenen, gezinnen en bedrijven. Yeti Eeklo is vlot bereikbaar langs de N9 Gent-Brugge vlak bij de E34 Knokke-Antwerpen.

GRATIS PARKEREN

Onze gratis parkeerplaats voor de deur biedt plaats aan 350 wagens. Organiseert u een bedrijfsactiviteiten of teambuilding in Yeti Eeklo dan zal een parking vol geletterde wagens zeker niet onopgemerkt voorbij gaan langs de drukken N9 Gent – Brugge.

MEETING ROOM

VERGADERZAAL

Eigentijds vergaderen met zicht op het Kartcafé

Na een warm onthaal met een drankje en een hapje kunt u in een rustige omgeving uw vergadering starten. De beschikt over alle standaard vergaderbenodigdheden zoals een beamer, flipover, microfoon, geluid, etc. 

Yeti beschikt over een optimale vergaderzaal met een ruim scala aan vergaderarrangementen. Hierin heeft u zelf de vrijheid om het vergaderarrangement samen te stellen dat bij uw ideeën aansluit. De zaal kan in elke gewenste opstelling neergezet worden. Afhankelijk van uw wensen bieden wij een vergaderpakket aan op maat.