EEKLO

EETCAFE

genieten van heerlijke frietjes, hamburgers, pizza’s en andere snacks

EETCAFE

MENUKAART

CLASSIC STYLE

Ontdek onze Belgische klassiekers: stoofvlees, volauvent, balletjes in tomatensaus! Alle gerechten  worden geserveerd met heerlijke frietjes. Een goede maaltijd, een goed biertje en een leuke tijd. Dat is waar we naar streven bij Yeti.

AMERICAN STYLE

Hamburgers zijn één van de meest populaire comfort foods die er zijn. Onze PREMIUM HAMBURGERS zijn lekker én smaakvol. Gecreëerd om van te genieten en het zal u gegarandeerd in de stemming brengen voor een avond vol ontspanning en comfort.

ITALIAN STYLE

Gek op de Italiaanse keuken? Bij Yeti vind je een ruim aanbod aan Italian food. Van klassiekers als spaghetti bolognese tot speciale pizza’s die net dat beetje meer bieden. Welk gerecht je ook kiest!

TO SHARE OR TO START

Onze finger foods, gefrituurde hapjes, croques, chips of nootjes zijn perfect om met vrienden te delen of als voorgerecht te eten. 

bar

In Yeti serveren we een ruim aanbod frisdranken,  apero’s, wijn, bubbels, gins, heerlijke mocktails, cocktails, sterke dranken en speciale biertjes.

koffiebar & dessert

Een lekker kopje koffie, latté macchiato met of zonder smaakje, warme Chocomel, speciale koffie’s kortom, voor ieder wat wils. Als extraatjes voor bij de koffie of als dessert serveren wij verschillende soorten milkshakes en pannenkoeken.

EETCAFE

FOODS & DRINKS

Kom en geniet van heerlijke gerechten

In het eetcafé vind je heerlijke snacks, hamburgers, frietjes, pizza, spaghetti, cocktails, streekbieren, wijn, frisdranken en onze smaakvolle koffiespecialiteiten.

Of je nu komt voor een late night snack of een heerlijke hamburger met friet, wij hebben voor elk wat wils in de familie. Dus of u hier nu alleen bent of met uw vrienden en familie, wij zorgen ervoor dat uw ervaring er één wordt om nooit te vergeten!