EEKLO

INDOOR KARTING

Race op twee niveaus op onze high-speed indoor kartbaan

KARTING

RACE FORMULES

ARRIVE & DRIVE

Iedere deelnemer krijgt een uitgebreide briefing van 5 min. Rijdt één heat van 8 minuten op onze kartbaan! Na de race zijn de resultaten direct beschikbaar in de Yeti-app met de rondetijden van alle deelnemers. Onze baancapaciteit is maximaal 12 karts per heat. Indien gewenst, kunt u voor uw gezelschap de gehele baan afhuren.

MINI GRAND PRIX

De Mini Grand Prix is te boeken vanaf 8 personen. Na inschrijving en briefing rijden de deelnemers eerst een 8 minuten durende kwalificatie. Na de kwalificatie is er een onderbreking voor een drankje en/of een warm hapje. Na de pauze gaan alle ‘racers’ van het gezelschap de finale van 9 rondes rijden. Na de finale wordt de winnaar op het erepodium gehuldigd met prijsuitreiking inclusief een leuke prijs voor de n°1.

GRAND PRIX

De Grand Prix is te boeken vanaf 8 personen. Na inschrijving en briefing rijden de deelnemers een warming-up van 6 min, na de warming-up is er een pauze van 24 min voor een drankje en/of een hapje. Daarna rij je een 8 minuten durende kwalificatie, na de kwalificatie is er een onderbreking van 24 min voor een drankje en/of een hapje. Na de pauze gaan alle deelnemers van het gezelschap de finale rijden, een finale over 9 ronden. Na de finale wordt de winnaar op het erepodium gehuldigd met prijsuitreiking inclusief leuke prijzen voor n°1, -2 en 3.

KARTLESSEN KIDS

Tijdens de kartlessen leer je spelenderwijs de kneepjes van het karten. Als je echt snel en veilig wilt gaan karten, moet je beheerst en netjes gaan rijden, zodat je banden niet gaan slippen en de kart op goede snelheid de bocht uitkomt. Je leert inhalen, de ideale lijn rijden, verdedigend rijden en de kart onder controle houden. Ook zullen er een aantal races gehouden worden, waarin je je kunt meten met de andere deelnemers.

Kinderfeest Karten

Karten is razend populair … en zeker ook bij tieners. Wij verwelkomen de jonge piloten graag voor een sportief en onvergetelijk verjaardagsfeest: 2 heatskarten + keuze menu: pannenkoeken, frietjes hamburger, frikandellen+ 1 frisdrank naar keuze + versierde feesttafel + cadeaubon voor de jarige + gratis uitnodigingen af te halen in Yeti Eeklo + op woensdag 1 bowlingspel gratis, niet op feestdagen. Kinderfeest vanaf 6 kinderen – leeftijd: 8 t.e.m. 16 jaar. Min.lengte 1m40.

Drive & Diner

Een super combinatie van een spannende race en lekker eten, voor een complete middag of avond uit! Yeti heeft standaard 2 formules: 1ste: All inclusive dinner met keuze tussen fondue of steengrill. Vanaf 20 personen kun je ook BBQ reserveren. 2de: Blijf je na het karten een lekker hapje eten in ons eetcafé? Dan bieden wij  je een ruime keuze diverse snacks of comfort food.

KARTING

YETI KART CIRCUIT 600M LANG

Yeti het evenementencentrum met de snelste karts!

Het Yeti Indoor Kart Circuit = 600m lang – Racen op een 2de verdieping – Sneller parcours – Nieuwe pit en pitlane – Extra lange stukken – Fun verzekerd! Door de verschillende levels van de kartbaan is het racen bij Yeti-Eeklo nog leuker en uitdagender.

Yeti Karting is het enige circuit in Oost-Vlaanderen dat gebruik maakt van de allernieuwste generatie elektrische karts. Deze zijn enorm krachtig en zorgen voor een supersensatie. Ze zijn geluidsarm, hebben geen uitstoot en accelereren enorm snel. We hebben 24 elektrische karts. Deze staan klaar om jong en oud, kinderen, mannen en vrouwen te laten genieten van het raceplezier! Enjoy the power, feel the future.

Kledingtip:
Wanneer u komt karten, raden wij aan sportieve kleding, dichte schoenen zonder hakken dragen te dragen en geen geen loshangende kleding . Helm en racepak stellen wij tijdens het karten gratis ter beschikking. Maak je gebruik van onze helmen dan is een balaclava(helmmuts) verplicht. Mogelijk aan te kopen aan de desk aan € 4 / balaclava.

(Minimale leeftijd: 8 jaar, Minimale lengte 1,40m) 

YETI APP VOOR

VOOR SNELLE CHECK-IN

Ben je nieuw bij Yeti Eeklo en ben je nog geen lid download de Yeti App. Dan is dit de snelste manier om je te registreren. Wanneer je Online registreert hoef je dit niet meer te doen bij aankomst op het moment van aanmelden.

Om op ons circuit te rijden is een Yeti Member card vereist. Deze is verkrijgbaar aan het onthaal en kost €3,5 p.p. voor het eerste jaar. De daarop volgende jaren betaal je slechts €2,5 p.p. Gebruik de Yeti App en geniet van de voordelen:

1. Snel inchecken = niet aanschuiven aan onze registratieschermen
2. Snel reserveren vanuit de app
3. Je hebt de Yeti Member card altijd op zak!
4. Het overzicht van je raceresultaten is altijd beschikbaar.
5. Vergelijk je statistieken met die van je vrienden.
6. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties
7. Ontvang directe meldingen op je GSM

Gebruikt u liever een lidkaart in plaats van onze Yeti app registreer u alvast online.