RESTAURANT

Ons grill & fondue restaurant is een gezelligste plek om een avondje heerlijk te genieten van overheerlijke verse vlees-en visfondue of steengrill met daarbij natuurlijk een goed glas wijn. Je kunt er onbeperkt genieten van alle gerechten en drankjes. Het restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes, maar er kan ook in kleine gezelschappen wordt er genoten van het allerbeste op het gebied van fondue, steengrill, groentenbuffet en desserts. Naast de gerechten zijn de dranken (bier, frisdrank, wijn, koffie en thee) bij de standaardprijs inbegrepen. Op deze manier zorgen dranken niet voor verrassingen op de rekening. Wij zijn er van overtuigd dat wij je het allerbeste kunnen bieden van Eeklo en omstreken. Ons restaurant is bovendien zeer kindvriendelijk. Je kunt dus rustig uit eten met je kinderen. Bij mooi weer kun je genieten op ons buitenterras en wij beschikken ook over gratis parkeergelegenheid. Yeti Eeklo is uitstekend bereikbaar vanuit de gehele regio, dus ook vanuit Brugge, Gent, Antwerpen, Kortrijk, Zeeland (Nederland), ... Graag minimaal 2 dagen vooraf te reserveren.

Lunchen op zondag - op reservatie - vanaf 20 personen: 12:00u tot 14:00u

Diner vrijdag, zaterdag, zondag - op reservatie - van 18:30u tot 20:30u of 21:00u tot 23:00u

Steengrill_Yeti_restaurant

Steengrill

Geniet van uitstekend eten bereid op een steengrill. Op die manier wordt het eten dichtgeschroeid en blijft de smaak en sappigheid behouden. Je bereidt diverse soorten vlees, vis en gevogelte op de steengrill zonder toevoeging van boter of andere vetstoffen. Enkel een beetje zout op de steen zorgt ervoor dat het eten niet aan de steen gaat kleven. Kortom een heerlijke, gezonde maaltijd! Je kunt gedurende 2 uur à volonté genieten van het aperitief maison, soep, steengrill vlees en vis, groentenbuffet, desserts en drankjes. Ons steengrill-arrangement kan ook gecombineerd worden met een gezellig avondje bowlen-karting-Prison Island.

Fondue

Ouderwets gezellig je diner zelf bereiden in de fonduepan met bouillon. Alle tafels zijn uitgerust met ingebouwde fonduestellen zodat je op eigen tempo kunt eten. Je kunt gedurende 2 uur à volonté genieten van het aperitief maison, soep, fondue vlees en vis, groentenbuffet, desserts en drankjes. Ons fondue-arrangement kun je ook combineren met een gezellig avondje bowlen – karting – Prison Island.

Winter_BBQ_restaurant_Eeklo

Winter BBQ vanaf 20 personen:

Bij ons kun je het hele jaar barbecueën. Zowel in de zomer als in de winter staat de barbecue klaar voor uw familiefeest, vrijgezellenfeest, een avond uit met vrienden, bedrijfsfeest of gewoon zin in een leuke avond met vrienden, familie of collega’s? De enthousiaste keukenbrigade van de Yeti presenteert tijdens de barbecue: lekkere vleessoorten vers klaargemaakt op de barbecue, die je geserveerd krijgt met 5 soorten groenten, patatjes, rijst, pasta, stokbrood, koude en warme sauzen in buffet setting geserveerd. Ons BBQ-arrangement kan ook gecombineerd worden met een gezellig avondje bowlen-karting-Prison Island.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers helpen je graag bij het vormgeven van uw feest, vrijgezellenavond, etentje met vrienden of familie, lente- of communiefeest, teambuilding, personeelsbijeenkomst.

 Het fondue of steengrill restaurant is open op vrijdag, zaterdag en zondag
vanaf 18:30u tot 20:30u of 21:00u tot 23:00u. Zondagslunch 12:00u tot 14:00u

Steengrill of fondue is minimaal 2 dagen vooraf  te reserveren.

Neem voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op
reservaties@yeti-eeklo.be of tel: +32(0)9 278.73.78

Wenst u een zakelijk / business arrangement of een vergaderarrangement organiseren bij Yeti neem dan contact kun je ook contact opnemen via reservaties@yeti-eeklo.be of tel: +32(0)9 278.73.78

Onze huisregels
1 Rekening per gezelschap. Wijzigingen in reserveringen dienen minimaal 48 uur op voorhand te worden doorgegeven. Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Daarna brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan via de link in de bevestigingsmail of door een e-mail naar reservaties@yeti-eeklo.be .be te sturen.

Belangrijk!
De reservering is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. Deze ontvang je direct zodra je hebt gereserveerd. Lees deze GOED door, hier staat alle belangrijke informatie in voor je reservatie.

Let wel: de bevestigingsmail kan in de SPAM mailbox terecht komen. Bevestigingsmail niet ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Wij houden rekening met jouw specifieke wensen. Wij hopen je binnenkort in onze zaak te mogen begroeten!

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...