YETI EEKLO

RESTAURANT

Lekker eten & drinken voor een vaste prijs.

YETI EEKLO

DINNER FORMULES

FONDUE

Ouderwets gezellig je diner zelf bereiden in de fonduepan met bouillon. Alle tafels zijn uitgerust met ingebouwde fonduestellen zodat je op eigen tempo kunt eten. Je start met een glaasje cava waarna je gedurende 2 uur à volonté kunt genieten van soep, fondue vlees en vis, groentenbuffet, desserts en drankjes. Ons fondue-arrangement kun je ook combineren met onze activiteiten.

STEENGRILL

Geniet van uitstekend eten bereid op een steengrill. Op die manier wordt het eten dichtgeschroeid en blijft de smaak en sappigheid behouden. Je bereidt diverse soorten vlees, vis en gevogelte op de steengrill zonder toevoeging van boter of andere vetstoffen. Enkel een beetje zout op de steen zorgt ervoor dat het eten niet aan de steen gaat kleven. Kortom een heerlijke, gezonde maaltijd! 

barbecue

Bij ons kun je barbecueën van maart tot september. Zowel in het voorjaar als in de zomer staat de barbecue klaar voor uw familiefeest, vrijgezellenfeest of een avondje uit met vrienden. Enkel beschikbaar vanaf 20 personen.

YETI EEKLO

GENIET VAN FONDUE & STEENGRILL

genieten

Ons grill & fondue restaurant is een gezellige plek om een avondje heerlijk te genieten van een overheerlijk vers vlees-en visfondue of steengrill met daarbij natuurlijk een goed glas wijn. Gedurende 2 uur kunt u genieten van alle gerechten en drankjes.

Het restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes, maar ook in kleine gezelschappen kun je genieten van het allerbeste op het gebied van fondue, steengrill, groentenbuffet en desserts. Naast de gerechten zijn de dranken (pilsbier, frisdranken, wijn, waters, koffie en thee) bij de standaardprijs inbegrepen. Op deze manier zorgen dranken niet voor verrassingen op de rekening. Wij zijn er van overtuigd dat wij je het allerbeste kunnen bieden van Eeklo en omstreken.

Ons restaurant is bovendien zeer kindvriendelijk. Je kunt dus rustig uit eten met je kinderen. Wij beschikken over gratis parkeergelegenheid. Yeti Eeklo is uitstekend bereikbaar vanuit de gehele regio, dus ook vanuit Brugge, Gent, Antwerpen, Kortrijk, Zeeland (Nederland), …

Graag minimaal 2 dagen vooraf te reserveren.

RESERVEREN &

HUISREGELS

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze medewerkers helpen je graag bij het vormgeven van uw feest, vrijgezellenavond, etentje met vrienden of familie, lente- of communiefeest, teambuilding of personeelsbijeenkomst.

Het fondue of steengrill restaurant is steeds op reservatie. Steengrill of fondue is minimaal 2 dagen vooraf te reserveren.

Onze huisregels

  • 1 rekening per gezelschap.
  • Wijzigingen in reservaties dienen minimaal 48 uur op voorhand te worden doorgegeven.
  • Tot 48 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Daarna brengen we het volledige bedrag in rekening.
  • Annuleren kan enkel via e-mail naar reservaties@yeti-eeklo.be 

Belangrijk!
De reservering is pas definitief na het ontvangen van de bevestigingsmail. Deze ontvang je direct zodra je hebt gereserveerd. Lees deze GOED door, hier staat alle belangrijke informatie in voor je reservatie.

Let wel: de bevestigingsmail kan in de SPAM mailbox terecht komen. Bevestigingsmail niet ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Wij houden rekening met jouw specifieke wensen. Wij hopen je binnenkort in onze zaak te mogen begroeten!