EEKLO

GAME ZONE

Airhockey, motorracen, autoracen, tafelvoetbal, biljarten of andere super leuke spellen!

GAME ZONE

IT'S ALL FUN & GAMES

POOLBILJART

Pool wordt gespeeld met 16 ballen , 1 witte bal en 15 gekleurde ballen. Er zijn meerdere spelvarianten, 8-ball, 9-ball, straight pool en 10-ball. De variant Pooker is een leuk spel dat een kruising is tussen snooker en pool en gespeeld kan worden op een pooltafel.

TAPBILJART

Ook wel Golfbiljart genoemd, is een spel dat wordt gespeeld door twee of twee maal twee spelers, die om de beurt spelen. Na het inwerpen van € 1,00 komen 5 rode en 5 witte speelballen vrij. De speler die het eerst zijn speelballen aan de overzijde doelt is de winnaar.

TAFELVOETBAL

Tafelvoetbal ook wel Kicker genoemd, is een spel dat over het algemeen door 2 of 4 spelers wordt gespeeld. Doel van het spel, schiet de bal in de goal van de tegenstander. Het spel wordt gespeeld tot alle ballen op zijn. De speler met de meeste goals is winnaar van het spel.

BOXER

Wil je even alle frustraties kwijt, leef je dan eens uit op onze boxtoestellen. Daag je vrienden uit of verbeter de highscores. 

arcade speelautomaat

In Yeti hebben we een aantrekkelijke mix van Arcade videogames. Het doel van het spel is behalen van een volgend level of het realiseren van een highscore. Daag je vrienden uit voor een potje air hockey en beleef een geweldige avond. De Arcade-automaten speel je tegen betaling met muntinvoer. 

Grijpautomaat

Na het inwerpen van de benodigde munten kan het spel beginnen! Door middel van knoppen of joysticks kan men de grijparm bewegen. Het is de bedoeling een knuffel uit de kast te “grijpen”. Of snoep uit onze snoepgrijpmachine. 

YETI'S GAME ZONE

KUN JIJ DE BESTE VERSLAAN

Geniet van het spel met je vrienden, familie, collega’s.

Of je nu een date-avond, vader-dochter moment probeert te plannen, een leuke bijeenkomst met vrienden of de kinderen meeneemt voor een speciale avond, je vindt alles wat je nodig hebt voor een avond vol entertainment!

Speel populaire arcade games in onze gezinsvriendelijke arcade-hoek te Yeti-Eeklo. Videogamen is een van onze passies en we hebben in onze Arcade Corner enkele van de coolste games en geniet van nostalgische kermisattracties zoals de grijpmachines, airhockey, boksballen, racesimulator, schietspelletjes en zo veel meer…

Speel gewoon voor de lol of daag elkaar uit om elkaars high score’s te verbreken of zelfs de hoogste scores aller tijden kunt verslaan. Er gaat niets boven een beetje vriendelijke competitie.

Aan een game-pauze toe? Ga even zitten bespreek elkaars gamevaardigheden en geniet van elkaars gezelschap onder het genot van een pizza, hamburger of andere comfort food

We bieden een veilige omgeving om te spelen met toegang tot andere leuke activiteiten om van te genieten, van tafelvoetbal tot biljarten.

We streven ernaar onze klanten de meest unieke spelervaring te bieden die je kunt vinden. In onze Arcade zone combineren we graag een mix van arcade-games voor alle leeftijden.

BILJART EN ANDRE CAFESPELEN

GENIET VAN EEN AVONDJE UIT IN EEKLO!

Waar kun je nog partijtje poolen of biljarten in Eeklo?

Yeti-Eeklo biedt een leuke en ontspannen omgeving waar poolspelers en niet-spelers kunnen genieten van een leuk avondje uit.

Met onze 3 American pooltafels 2 poolbiljarts en 1 tapbiljart kunt u in een gezellige omgeving naar hartelust een balletje spelen. Mensen die voor de gezelligheid komen zijn hier aan het juiste adres. Bij ons worden er geen competities en wedstrijden gespeeld.

Zin in een hapje of een drankje? Deze worden bij u aan tafel bezorgd zodat u uw spel niet hoeft te onderbreken.

Reserveren  is niet mogelijk. Zijn alle tafels volzet als je aankomt? Geen nood. Meld je even aan het onthaal. Zodra het jouw beurt is brengen we een ballenset en keuen.

Onze prijzen om te biljarten in Yeti-Eeklo:

  • American pool: € 12,00/uur
  • Tapbiljart met munten: € 1,00/game
  • Poolen met munten: € 2,00/game

Onze prijzen zijn per tafel en je kan gerust met meerdere spelers per tafel spelen.

Aan het onthaal kun je de American pool betalen en alle nodige materiaal bekomen zoals ballenset en keuen.