EEKLO

BIJLWERPEN

Het geeft een kick, gooi met echte stalen bijlen naar houten targets!

BIJLWERPEN

VOOR WIE?

VRIJGEZELLENFEEST

Klaar om het leven met je verloofde naar een nieuwe fase te brengen, niet zonder eerst nog eens alle remmen los te gooien! Wij organiseren voor jou het perfecte vrijgezellenfeest.

Teambuilding & groepen

Bijlwerpen is de ultieme activiteit voor bedrijven, groepen, verenigingen, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen, enz…. Deze activiteit staat voor adrenaline en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.

Vrienden

Bijlwerpen is een eeuwenoude traditie uit Canada…. Wil je je vrienden eens op een andere manier leren kennen? Dan is deze activiteit zeker een aanrader, ga samen de uitdaging aan en beleef de tijd van je leven!

Familiedag

Ga de strijd aan met je familie! Meet je krachten tijdens dit uiterst competitieve, maar minstens zo gezellige volksvermaak “bijlwerpen”.

Bijlwerpen is geschikt voor zowel kleine als grote families

Party’s

Deze activiteit is ideaal voor verjaardagsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Deze nieuwe en superspannende game zit vol fun en adrenaline! Laat de oermens in je los tijdens dit gezellig sportief uitje.

Solo-werper

Geen plannen vanavond? Heb je zin om solo/alleen te komen werpen? Dat kan zeker! Kom dan langs en deel een baan met andere solo-werpers of reserveer je baan voor 1 uur.

LUMBERJACKS

BIJLWERPEN ONZE PASSIE

Axe Throwing de nieuwste live entertainment game!

Deze nieuwe en superspannende game zit vol fun en adrenaline!

Yeti-Eeklo is één van de weinige plekken in Vlaanderen waar je indoor met bijlen kunt gooien samen met je vrienden, collega’s of familie!  Het is een buitengewone ervaring, waarbij je met echte stalen bijlen naar houten targets gooit! Daag je vrienden en collega’s uit om te zien wie de ultieme houthakker is.

Bijlwerpen is geschikt voor zowel dames als heren. De aard van de activiteit is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven. Fun en adrenaline verzekerd!

Wanneer u bijlwerpt, raden wij je aan sportieve kleding en gesloten platte schoenen te dragen!

(Aanbevolen minimum leeftijd: 16 jaar) 

BIJLWERPEN

HOE WERKT HET

 Axe throwing is geweldig voor zowel teambuilding als amusement!

Bijlwerpen is zowel voor vrouwen als mannen + 16 jaar. HET IS VEILIG en de instructeur zal je alle regels uitleggen en demonstreren hoe het moet.

Onze ervaren werpinstructeurs zorgen ervoor dat je in een mum van tijd als een pro gooit. Als je het eenmaal onder de knie hebt, gooien jij en je team met bijlen naar een houten roos/target. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk punten scoort.

We hebben 12 indoor bijlwerp banen. Op elke baan kan je met maximaal 6 personen gooien. Er kunnen ook meerdere sessies na elkaar geboekt worden. Ideaal voor grotere teams.

Leeftijd: Om met bijlen te mogen gooien moet je minimaal 16 jaar zijn, maar kijken kan altijd op een veilige afstand.

Kledingtip: draag gesloten schoenen zonder hakken en comfortabele kledij.