EEKLO

CLIP 'N CLIMB

Test je vaardigheden op onze 16 klimmuren met fysieke en mentale uitdagingen van verschillende moeilijkheidsgraden.

CLIP 'N CLIMB

KLIMWANDEN MET ELK EEN EIGEN WOW-FACTOR

ASTROBALL

Deze opvallende toren van gestapelde bollen is de meest sensationele uitdaging, ontworpen voor drie klimmers. Ontmoet je vrienden en andere klimmers op weg naar de top. De overhangende bollen aan de voorkant zorgen voor een extra uitdaging!

Leap of Faith

Deze adrenaline-pompende uitdaging is een immens populair element.
Het doel is om de 7m hoge paal op te klimmen naar het springplatform, waar de deelnemer naar de trapeze springt en zijn grenzen verlegt.

Stairway to Heaven

Blijf kalm en evenwichtig op dit kenmerkende element . Geen handen nodig, klimmers worden in plaats daarvan uitgedaagd om hun weg naar de top te lopen, met een evenwichtige balans en zorgvuldig voetenwerk om een val te voorkomen.

Speed Climb

Enorm populair, deze snelheidsuitdaging zorgt voor de natuurlijk competitieve instincten in ons allemaal. Race met je partner naar de top! Strijden om de snelste tijd naar de top van de klimmuur.

Twister

Twister is een geweldige klimuitdaging, waarbij je om het hoekje kunt gluren om te zien hoe de andere klimmer het ervan af brengt. Op dit dubbelzijdige element kunnen twee klimmers tegelijk klimmen. Test jouw gevoel voor balans en ontdek nieuwe routes naar de top!

Spaghetti Junction

Een spannende en fysiek uitdagende klimmuur die moeilijker wordt naar de top. Vereist zowel balans als kracht in handen en vingers. Bereik jij de top van deze klimmuur?

CLIP 'N CLIMB

KLIMWANDEN 2.0

Wat is Clip ’n Climb?

De naam zegt het eigenlijk al. Clip jezelf vast en klim naar boven op onze kleurrijke en unieke klimwanden van verschillende moeilijkheidsgraden, geschikt voor klimmers van alle niveaus!  Gezekerd met een automatisch veiligheidssysteem kan je veilig tot 10 meter hoogte klimmen zonder klimpartner. Er is geen klimervaring vereist. Voorafgaand aan de klimsessie wordt een volledige veiligheidsbriefing gegeven door onze kliminstructeur.

Clip ’n Climb maakt gebruik van een magnetisch Trublue remsysteem en is speciaal ontwikkeld voor sportklimmen. Het garandeert een veilige afdaling. Bij Yeti draait alles om plezier hebben!

Niet-klimmende bezoekers kunnen plaatsnemen aan de rand van de klimarena om onder het genot van een hapje en/of drankje de klimmers aan te moedigen. 

Als je komt klimmen, raden wij je aan sportieve kleding, propere, platte, goed vastzittende, gesloten schoenen te dragen.

(Aanbevolen minimum leeftijd: 6 jaar) 

CLIP 'N CLIMB

WAAR PLEZIER IN BEWEGING KOMT!

De ultramoderne indoor klimmuren zijn leuk, lang,  gedurfd en kleurrijk!

Ben jij dol op klauteren en klimmen, maar is de reguliere klimwand niet zo jouw ding? Dan is Clip ’n Climb dé activiteit voor jou! Met 16 unieke klimchallenges, biedt Clip ’n Climb Eeklo een superleuke en laagdrempelige activiteit voor jong en oud. Voorkennis over klimmen is niet nodig. Op onze klimmuren kun je vrij klimmen, ook voor kinderfeestjes, teambuildings, vrijgezellenfeest ben je  bij ons aan het juiste adres! Iedereen kan zich hier uitleven!