EEKLO

GEL BLASTER BATTLE

Gel Blaster shooting is de ultieme ervaring. Met een in- en outdoor arena.

GEL BLASTER BATTLE

SHOOTING GAMES

TEAM VS TEAM

In dit spel speel je in twee teams tegen elkaar. Er kan slechts 1 team overleven. Het doel van het spel is om de tegenstanders te vinden en te elimineren. Spelers krijgen 2 levens en slechts 1 respawn.
Ready, set Go!

King of the hill

In dit spel is het elk voor zich. Probeer te overleven in deze gevaarlijke doolhof waar iedereen je vijand is. Het gevaar schuilt achter elke deur en in elke hoek! Lukt het jou om als laatste over te blijven?

Free for all

In dit spel is het elk voor zich. Probeer te overleven in deze gevaarlijke doolhof waar iedereen je vijand is. Het gevaar schuilt achter elke deur en in elke hoek!

Let’s kick some ass.

V.I.P.

Slaagt jouw team erin om de V.I.P van het ene kamp naar het andere kamp over te brengen zonder geraakt te worden? Een staaltje teamwork van de bovenste plank!

KIDS PARTY'S

Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje met pannenkoeken of frietjes in combinatie met een Superhero lasergame. Kinderen amuseren zich rot in onze binnen- en buitenarena!

TEAMBUILDING

Wat is er beter voor je team dan samen een tactiek uitdenken om het andere team te verslaan? Speel “Team vs Team” of “Domination” en versterk de teamgeest binnen je bedrijf!

GEL BLASTER

BATTLE ARENA

Gel Blaster Battle is niet alleen voor kinderen!

WELKOM BIJ GEL BLASTER BATTLE YETI EEKLO

Gel Blaster Battle is een uitje helemaal in het teken van (ver)schieten! Leuk voor jong en oud! De Gel Blasters schieten balletjes op waterbasis. Deze balletjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het wapen ook volautomatisch wat een extra leuke draai geeft aan het gevecht.

Ook zot van schietspellen? Dan is Gel Blaster Battle een aanrader! Deze activiteit is ideaal voor jong en oud vanaf 8 jaar en is een superleuk. Een fantastisch uitje met familie, vrienden en/of collega’s.

Op zoek naar een originele activiteit voor een verjaardagsfeestje, teambuilding of gezinsuitstap? Spanning en fun verzekerd tijdens Gel Blaster.

Minimaal aantal personen voor een reservatie: 6 personen. Max. 20 personen tegelijkertijd (10 vs 10)

Let op: Reserveert u voor minder dan 15 personen dan kunt u samen gezet worden met andere groepen.

Gel Blaster is net zoals paintball en airsoft maar dan zonder blauwe plekken! Giert de adrenaline ook door jouw lijf wanneer er gellets langs uw oren suizen? Zet je sluwste tactieken in, vuur je shot uit onverwachte hoek en verover de vlag uit het strijdveld.

GEL BLASTER BATTLE VOOR

BEDRIJVEN & GROEPEN

 Teambuilding, verenigingen, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen, enz…

Deze real life shooter game is sinds kort overgewaaid uit Australië. Een fun shooting ervaring waarbij je met je vrienden, familie, collega’s de strijd aangaat met behulp van gelblasters in een combat arena. Geef je adrenaline een boost met geweldig entertainment en opwinding in een meer dan 500 vierkante meter battlefield.

Gel Blaster Battle is een spannend spel waarbij je met gelblasters je tegenstanders zo vaak mogelijk probeert te raken. De gelblasters vuren gellets af die uit elkaar spatten op het moment van impact. Belangrijk is dat ze geen vlekken of residu achter laten op de kleding. Je speelt als team tegen een ander team. Het is dus belangrijk dat je niet alleen goed kunt richten maar dat je als team ook goed samenwerkt om samen de overwinning te pakken.