EEKLO

PRISON ISLAND

Probeer te ontsnappen uit de intelligentste gevangenis van België!

PRISON ISLAND

ZO WERKT HET

WORDT JE OP GESLOTEN IN PRISON ISLAND?

Nee, de cellen zijn alleen afgesloten van buitenaf. De cellen sluiten niet van binnenuit. Je kunt iedere cel en Prison Island steeds en ten allen tijde verlaten. Om deel te nemen, is een spelsleutel vereist, met de sleutel kun je altijd buiten.

ONBEPERKTE POGINGEN OM TE ONTSNAPPEN!

Neem de cellen in elke gewenste volgorde. Gebruik je team sleutel om de cel te openen. De tijd gaat nu in! Lukt het niet binnen de tijd het raadsel op te lossen. Dan kan je de dezelfde cel meerdere keren spelen totdat je slaagt het raadsel op te lossen! 

Behaal De maximale score met je team

Als het groen licht in de cel begint te branden is de opdracht volbracht! Het aantal punten worden op de sleutel gezet. Bij elke cel hangt een bordje met de benodigde skills, moeilijkheidsgraad en de maximaal te behalen punten. Teamresultaten worden op het scherm weergegeven.

Rood licht = opdracht niet geslaagd!

Achter iedere celdeur schuilen opdrachten. Het zijn tactische, technische of fysieke opdrachten. Je kunt met je groep zelf bepalen welke cel je wilt spelen. Elke cel heeft eigen kenmerken. Wil je opdrachten doen waarbij je fysiek bezig moet zijn kies dan voor een fysiek uitdagende cel. Ben je liever een denker, dan kies je voor cellen met denkopdrachten.

PRISON ISLAND EEKLO 25 CELLEN, 25 UITDAGINGEN

Prison Island is geen escape room! Maar 25 cellen die zijn gelegen in het decor van een gevangenis complex. Het team heeft de taak om samen te werken, plezier te maken en de raadsels in de cellen zo snel mogelijk vóór het einde van de tijd op te lossen. 

Hoe lang speel je Prison Island?

Prison Island speel je minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur in onze gevangenis met 25 cellen. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. Pauzes zijn niet inbegrepen, wanneer je wilt pauzeren gaat dit van je speeltijd af.

PRISON ISLAND

EEN UNIEK AVONTUUR

 Daag je vrienden, familie of collega’s uit in Prison Island!

Prison Island Eeklo bestaat uit 25 cellen. Het is een mix van Fort Boyard en escape room. Speel de game in groep van 2 tot 65 personen. Het spel is geschikt vanaf 8 jaar, onder de 12 jaar is begeleiding van een volwassene aangeraden. Het is een echte belevenis voor teamuitjes, bedrijfsfeestjes of een leuke avond uit met vrienden of familie. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen. In onze gevangenis zijn er uitdagingen voor gezelschap van alle leeftijden! Stel teams van 3-4 personen samen en breng jullie technische, tactische en fysieke kennis samen en ga de uitdagingen aan in onze 25 cellen!

Vergeet niet dat samenwerking, geduld en inventiviteit nodig zijn om de games op te lossen.

Wanneer u de gevangenis bezoekt, raden wij je aan sportieve kleding, platte schoenen en natuurlijk een teamgeest te dragen om uw verblijf zo goed mogelijk te maken! En onthoud – het team heeft u altijd nodig en je hebt altijd het team nodig.

(Aanbevolen minimum leeftijd: 8 jaar)

PRISON ISLAND VOOR

BEDRIJVEN & GROEPEN

 Teambuilding, verenigingen, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen, enz…

Yeti-Eeklo regelt alles voor een geslaagde indoor teambuilding, schooluitstap, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest, verjaardagsfeest…! Prison Island is voor zowel kinderen vanaf 8 jaar, jeugdgroepen en volwassenen. Bij Yeti hebben we de leukste en meest uitdagende activiteiten voor een halve of volledige dag.

Prison Island kan steeds uitgebreid worden met karten,  bijlwerpen, Gel Blaster Battle, Clip ’n Climb, bowlen.

Sluit je dag af met een All Inclusive Arrangement: steengrill, fondue, barbeque in ons restaurant of geniet van onze food deals in het eetcafé.