EEKLO

KID'S CORNER

Indoor Kid ’s Corner en feestlocatie waar kinderen zich kunnen uitleven

FUN 4 KIDS

KID'S CORNER IN EEKLO

Spelen is altijd gratis! Gecombineerd met een activiteit in Yeti.

In het overdekte ballenbad kunnen de kinderen ongestoord en naar hartelust spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en ravotten in hun eigen wereld! Ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, familiefeesten, communiefeesten. 

Zin in een actieve namiddag voor de kinderen of slecht weer buiten? Kom dan binnen spelen in de kid’s corner met maar liefst 3 verdiepingen speelplezier.  De kid’s corner is gelegen vlakbij het kart café en onze lounge.

Voor volwassenen is Yeti Eeklo de perfecte plek om even te pauzeren terwijl de kinderen spelen. In ons eetcafé, aan onze ruime tafels kan er gebabbeld, gelezen of gewerkt worden. Ontmoet vrienden, praat bij! Het nuttigen ven een consumptie is verplicht. En natuurlijk zorgen wij voor gratis wifi!

(KINDER)FEESTEN, SCHOOLREIZEN EN GROEPEN.

We zijn er voor elk feestje ! Vier het verjaardagsfeest voor uw kinderen in Yeti. Of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Ook voor andere feestjes kan je bij ons terecht… lentefeest, babyborrel of een uitstap met de jeugdbeweging. Het kan allemaal! Omdat het kinderspeelparadijs speciaal voor kinderen is, spelen de kinderen gratis.

Gratis spelen in onze indoor kid’s corner, feesten en schoolreizen worden steeds gecombineerd met een activiteit in Yeti,

ENKEL TOEGANKELIJK  VOOR
KINDEREN  VAN 4 TOT EN MET 10 JAAR 

INDOOR SPEELPARADIJS

DAGJE WEG MET KINDEREN

Kinderen niet hoeven stil te zitten! Speel veilig.

GOED OM WETEN

Onze speelstad is gelegen in een ruimte afgesloten van de andere activiteiten. De kinderen spelen in de kinderzone niet-zichtbaar vanuit het horecagedeelte. Ouders of begeleiders zijn volledig verantwoordelijk voor hun kinderen. Hou ze in het oog.

Onze spelende kinderen moeten kunnen rekenen op een propere speelomgeving! Tips voor de ouders, de kinderen spelen enkel op kousen (geen schoenen of blote voeten). Drankjes, eten en kauwgom zijn niet toegelaten in onze speeltuin. Enkel aan de tafels in eetcafé.

Voor de veiligheid van onze kinderen hebben wij de maximum leeftijd ingesteld op 10 jaar. Deze wirwar van gangetjes en verdiepen zijn moeilijker toegankelijk voor grote kinderen.

Bezoekers, kinderen, ouders en begeleiders dienen gehoor te geven aan de aanwijzingen of instructies van de Yeti-medewerkers.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om personen de toegang tot het overdekt speelparadijs te weigeren en/of ontzeggen.

NUTTIGE TIPS:

Maak je zakken leeg alvorens te gaan spelen.

Ballen dienen in het ballenbad te blijven.

Kleed de kinderen luchtig tijdens het binnenspelen een lange broek is aangeraden.

Brillen, kettingen, armbandjes, oorringen, kledij met touwtjes, sjaaltjes worden afgeraden.

Veiligheid boven alles!