EEKLO

ARCADE-GAME-ZONE

De indoor Airsoft Shooting Range is een elektronische game schietbaan, richt op de doelwitten en schiet!

AIRSOFT EEKLO

MEEST GEBOEKT

KARTING EEKLO

RESERVEER ONLINE

1. Klik op de gewenste formule | 2. Kies je datum + uur  | 3. Kies het aantal personen | 4. Bevestig en betaal je reservatie

ARRIVE & DRIVE

Ervaar de sensatie van één heat karten! Kom karten met de allernieuwste generatie elektrische karts en kart de snelste tijd. 1 Heat karten duurt 8 min.

KARTING 2 HEATS

Ervaar de sensatie van twee heats karten! Kom karten met de allernieuwste generatie elektrische karts en rij de snelste tijd op ons indoor Karting circuit. 1 Heat karten duurt 8 min.

KARTING 3 HEATS

Ervaar de sensatie van drie heats karten! Kom karten met de allernieuwste generatie elektrische karts en rij de snelste tijd op ons indoor Karting circuit. 1 Heat karten duurt 8 min.

Driving Thunder Days

Karting op donderdag: = 2+ 1 GRATIS: Ervaar de sensatie van drie heats karten! Kom karten met de allernieuwste generatie elektrische karts en rij de snelste tijd op ons indoor Karting circuit. 1 Heat karten duurt 8 min.

FUN & FOOD

Beleef een top avond met deze speciale deal: je zal 2 heats karten en je blijft een lekker hapje eten in ons eetcafé! Er is keuze uit 5 gerechten.

MINI GRAND PRIX

Mini Grand Prix min. 8 personen. Circuit exclusief gereserveerd voor jouw groep.

GRAND PRIX

Grand Prix Karting min. 8 personen. Circuit gereserveerd voor jouw groep.

AIRSOFTEN MET GROEPEN VANAF 15 PERSONEN

Wenst u aan Airsoft Targetshooting te doen als teambuilding, in schoolverband, met uw jeugdbeweging, familie, vrienden, collega’s of als vrijgezellenfeestje? Reserveer dan via mail zodat u gebruik kan maken van onze groepstarieven. Deze zijn enkel mogelijk vanaf 15 personen. 

AIRSOFT

SHOOTING RANGE

Bij ons schiet u niet op elkaar maar op ultra sensationele smart targets!

Waar wij verschillen met andere airsoft locaties is dat wij geen Skrims organiseren, maar bij ons schiet u niet op elkaar maar op ultra sensationele smart targets (doelen)! Bij airsoft wordt gebruikgemaakt van ‘replica’s’ die exact hetzelfde werken en uitzien als de echte wapens, met het verschil dat ze geen kogels maar bb’s afvuren, plastic balletjes van 6 mm.

U kan kiezen uit de volgende types wapens: Pistol CO2 with blowback replica ‘Hi-Capa 5.1. Full Metal’ of Assault Rifle (EAG) replica ‘M4’, de pistol is semi – automatic en de rifle kan je ofwel semi of full automatic gebruiken.

Onze Airsoft games:
REFLEX: test jouw reflexen! Schiet de flitsende targets zo snel als mogelijk neer, de reactiesnelheid kunnen wij steeds aanpassen gedurende de looptijd van het spel. Namelijk van zeer traag tot extreem snel. (per seconde) CQB ELIMINATOR: dit spel kan je zowel single of double tap spelen. COLORGAME: elke deelnemer heeft zijn eigen kleur, schiet zo snel en nauwkeurig als mogelijk de targets met jou kleur neer.    LET THE COMPETITION BEGIN!
Op het einde van een sessie krijgen jullie een gedetailleerd overzicht van de resultaten.

AIRSOFT

VOOR WIE?

VRIJGEZELLENFEEST

Klaar om het leven met je verloofde naar een nieuwe fase te brengen, niet zonder eerst nog eens alle remmen los te schieten! Wij organiseren voor u het perfecte vrijgezellenfeest. 

Yeti Gullegem organiseert een vrijgezellenfeest voor  zowel bachelorette, als bachelor

TEAMBUILDING & GROEPEN

Airsoft smart shooting range is de ultieme activiteit voor bedrijven, groepen, verenigingen, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen, enz…. Deze activiteit staat voor adrenaline en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.

Airsoft is geschikt voor zowel dames als heren. De aard van de activiteit is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven.

VRIENDEN

Airsoft bij Yeti  is een nieuw, spannend, opwindend en veilig shootingame dat door iedereen kan gespeeld worden…. Wil je je vrienden eens op een andere manier leren kennen? Dan is deze activiteit zeker een aanrader, ga samen de uitdaging aan en beleef de tijd van je leven!

FAMILIEDAG

Een familiedag organiseren en nog opzoek naar een toffe activiteit? Eens je dit competitieve spel bent begonnen en de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, wil je het blijven spelen!

Airsoft is geschikt voor zowel kleine als grote families

AIRSOFT PARTY

Deze activiteit is ideaal voor verjaardagsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Deze nieuwe en superspannende game zit vol fun en adrenaline! Laat de schutter in je los tijdens dit gezellig sportief uitje.

SOLO-SCHUTTER

Geen plannen vanavond? Heb je zin om solo/alleen te komen schieten? Dat kan zeker! Kom dan langs en leef je gewoon eens volledig uit!

AIRSOFT

HOE WERKT HET?

HET IS VEILIG de instructeur leg je alle regels uit en demonstreert hoe het moet.

Airsoft is zowel voor vrouwen als mannen + 14 jaar. HET IS VEILIG en de instructeur zal je alle regels uitleggen en demonstreren hoe het moet.
 

Indoor Airsoft Smart Shooting Range is een leuke, uitdagende indoor activiteit.

Hier worden uw reflexen  op verschillende manieren op de proef gesteld. Deze activiteit kan met 4 personen tegelijkertijd gespeeld worden. Probeer je zo goed of zo snel mogelijk de oplichtende target te raken. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk punten scoort.

Je kan deze activiteit zowel individueel als in groepsverband komen beleven. De range is toegankelijk voor iedereen (vanaf min. 14j): shooters met weinig tot geen ervaring of de echte pro’s zijn hier welkom!

Onze ervaren medewerkers geven airsoft wapenveiligheids- en gebruiksinstructies alvorens je de range betreed. De competitiegeest komt zeker naar boven bij iedereen!

Leeftijd: je moet minimaal 14 jaar zijn, maar kijken kan altijd op een veilige afstand met veiligheidsbril.