NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

VIER JE VERJAARDAG BIJ YETI

Organiseer een onvergetelijk verjaardagsfeest voor je kinderen en hun vrienden! Yeti Kinderfeesten zijn beschikbaar voor kinderen en jeugd tot 16 jaar. Kies uit onze activiteiten: bowling -> speel je vanaf 4 jaar, karting -> voor kinderen vanaf 1,35m, Prison Island -> vanaf 8 jaar onder begeleiding van een volwassenen. Een actief kinderfeestje maakt je hongerig! En daarom hebben we een ruim aanbod aan menuutjes om het feestje helemaal compleet te maken! keuze uit: frietjes met frikandellen of 1 broodje hamburger of pannenkoeken à volonté. Je krijgt na je reservatie ook gratis uitnodigingen om iedereen in stijl uit te nodigen! Na het bowlen, Prison Island, karten, klimmen kunnen kinderen tot 12 jaar gratis spelen in het indoor Speelparadijs met 3 verdiepingen, tunnels en ballenbak. Op woensdagen krijgen alle kinderen tijdens een verjaardagsfeest 1 bowlingspel gratis – actie niet geldig op feestdagen

EEN ONVERGETELIJK COMMUNIE- OF LENTEFEEST

Nodig je hele familie uit voor een onvergetelijk Communie- of Lentefeest! Bij Yeti kun je kiezen van een small feest in onze bar met comfort food tot een supersize feest, dan staat jullie feesttafel klaar in ons grillrestaurant voor bbq of all in arrangement fondue- of steengrillbuffet met vis en vlees. Vanaf 20 personen is het ook mogelijk om te kiezen voor een receptiearrangement, ontbijtarrangement, broodjesbuffet. Staat het ideale arrangement er niet tussen, neem dan contact met ons op zodat wij u een arrangement op maat aan kunnen bieden. Uiteraard kan u uw feest uitbreiden met bowling, karting en Prison Island.

feest_BBQ_Restaurant_Yeti
Prison Island Kinderfeestjes Yeti-Eeklo

Schoolreis, klasuitstap zoals het hoort!

Zowel jongens als meisjes beleven gegarandeerd een fantastische dag! Ze gooien strikes op de bowlingbaan als we de ‘funbumpers’ activeren. Ze ontsnappen uit Prison Island: 25 unieke cellen, 25 games alleen op te lossen als team! Voor kinderen onder de 12 jaar is een begeleider noodzakelijk. Ze racen met karts op een professioneel circuit: voor de kinderen vanaf 1m35. Na het bowlen, Prison Island, karten, klimmen en de kinderen kunnen gratis spelen in het indoor Speelparadijs. Ook voor de ouders en/of leraren zijn deze activiteiten een belevenis! Bij alle arrangementen kan een kindermaaltijd gepland worden, zoals frietjes, broodjes, spaghetti, pannenkoeken, drankjes,… Zowel voor kleuter- , basis- ,middelbaar-, hoger onderwijs maken we graag een speciaal schoolreis-arrangement op maat. Prijzen zijn daarom op aanvraag. De schoolreis-arrangementen zijn niet geldig in het weekend, tijdens de officiële schoolvakanties of feestdagen.

Kinder- en tiener verjaardagsfeest tem 16 jaar.
De verjaardagsfeesten bij Yeti-Eeklo zijn beschikbaar voor kinderen en jeugd  tot 16 jaar.
Voor de feest-arrangement vragen wij u om minimaal 2 dagen vooraf  te reserveren.

RESERVEER ONLINE

Communie - en lentefeest
Een communie of lentefeest bij Yeti-Eeklo zonder zorgen. De communicant wordt verwend met een cadeautje waarna je aan tafel kan in ons Cooking Restaurant.

RESERVEER ONLINE

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...