Yeti-Eeklo, het evenementencentrum met de nieuwste en snelste karts

Elektrische Karts red Yeti Eeklo

Yeti-Eeklo , het evenementencentrum tussen Brugge, Gent, Aalter en Zeeland, is vernieuwd. Het centrum met de snelste kartbaan in België heeft nieuwe karts binnengekregen en vanaf vandaag kunnen ze gebruikt worden. Mannen en vrouwen kunnen genieten van de moderne karts die worden aangedreven door lithiumbatterijen, waardoor ze performanter zijn en gemakkelijker te besturen”,verstelbare pedalen voor elke lengte en de meest recente veiligheidsvoorzieningen.

Elektrische karts hebben direct vol vermogen en accelereren supersnel. Het koppel van een elektrische kart is enorm. De trekkracht van een elektrische kart is echt ongelooflijk daar kan een motorische kart niet aan tippen. De speciale vloer op het kartcircuit zorgt voor een optimale balans in grip en snelheid waardoor het makkelijker te sturen is. Ideaal voor de beginnende en niet ervaren wedstrijdkarters. Zoals de meesten van u niet zijn.

Het circuit is bovendien uitgerust met een vooruitstrevend, technologisch tijdopnamesysteem. De resultaten van de piste worden onmiddellijk uitgezonden in onze loungebar, die we ook in een nieuw kleedje hebben gestoken.

Wilt u nog meer weten van deze kart binnenactiviteit dan vindt u op onze website veel meer informatie.