NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Herfstvakantie-elke-dag-open

Prison Island uniek in België

Yeti-Eeklo is de eerste locatie in België waar je Prison Island kunt spelen. Onze gevangenis bestaat uit 25 cellen. Prison Island is een mix van Fort Boyard en escape room. Speel de game in groep van 2 tot 65 personen. Het spel is geschikt vanaf 8 jaar, onder de 12 jaar is begeleiding van een volwassene aan geraden. Het is een echte belevenis voor teamuitjes, bedrijfsfeestjes of een leuke avond uit met vrienden of familie. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen.

Hoe lang duurt de game Prison Island?

Prison Island speel je minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur in onze gevangenis met 25 cellen. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten. De cellen sluiten niet van binnenuit. Je kunt iedere cel en Prison Island steeds en ten allen tijde verlaten. Pauzes zijn niet inbegrepen, wanneer je wilt pauzeren gaat dit van je speeltijd af.

Yeti-Eeklo_Prison_Island
Prison Island Kinderfeestjes Yeti-Eeklo

Ontsnap uit de cel voor het rode licht brand!

Achter iedere celdeur schuilen opdrachten, die variëren flink en doen een beroep op de tactische, technische en fysieke kwaliteiten van de spelers. Probeer in elke cel zoveel mogelijk punten te verdienen! Je kunt met je groep zelf bepalen welke cel je wilt spelen. Elke cel heeft eigen kenmerken. Wil je dus opdrachten doen waarbij je fysiek bezig moet zijn. Ben je liever een denker, dan kies je voor cellen met denkopdrachten.

Heeft u een fysieke beperking? Een aantal cellen zijn minder toegankelijk, in verband met fysieke uitdagingen.
Daarom is het aan te raden om even te overleggen met onze medewerkers over uw fysieke beperking tijdens het reserveren.

Vragen & antwoorden

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...