Tijdens de Paasvakantie elke dag open vanaf 14 u

Zondag 17 april en maandag 18 april 2022 (Pasen en Paasmaandag) zullen wij geopend zijn!

Tijdens Paasvakantie is Yeti elke dag open, ook open op Pasen en Paasmaandag!

Indoor elektrische karting:

Het is herfstvakantie, een uitgelezen kans voor kinderen om het er even lekker van te nemen. Een leuk dagje uit is genoeg voor Kids om zich te vermaken. Kinderen groter zijn dan 1,40 m kunnen bij Yeti-kating ook racen in onze speciale kinderkarts.

Ontdek onze Mad Games tijdens het bowlen:

Waan je RobinHood , maak je eigen monstertje, cartoonfiguur of vernietig elkaars kasteel. Plezier gegarandeerd voor de ganse familie!

Speciaal voor de kinderen beschikt de Yeti-bowlingbanen over ‘bumper’ bowlingbanen. Geheel geautomatiseerd kunnen er bumpers aan beide kanten van de baan omhoog gaan zodat ook de allerkleinsten een strike kunnen gooien.

Ontsnap uit onze 25 cellen = 25 games alleen op te lossen als team!
Voor kinderen onder de 12 jaar is een begeleider noodzakelijk. Dit avonturenspel is de ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room.

Clip ‘n Climb Yeti-Eeklo heeft 18 klimwanden waarvan 14 unieke klimwanden:

Hou je van hoogte en heb je lef, dan moet je dit zeker eens proberen! Clip ‘n Climb = grenzen verleggen, kracht en lenigheid beheersen, techniek leren. Deze vorm van klimsport is toegankelijk voor iedereen, kom dus langs en beleef een unieke ervaring!

Gel Blaster battle

Gel Blaster is een spannend, sensationeel actie-spel. Teamwork, communicatie en vertrouwen op je tactische skills is de enige manier om deze missies te winnen! Gel Blaster is de ultieme entertainmentervaring de arena is zowel binnen als buiten.

Ontdek ook onze indoor speeltuin, bijlwerpen, Gel Blaster Batlle, ons eetcafé en steengrill & fondue restaurant.

Bij Yeti-Eeklo beleef je een onvergetelijke dag vol avontuur! Zowel kinderen als volwassen beleven er de dag van hun leven.
Bestel hier je tickets : https://yeti-eeklo.be/reserveren

op Pasen en Paasmaandag zullen wij ook geopend zijn!