Tijdens de herfstvakantie is Yeti-eeklo open vanaf 14 u

Herfstvakantie-elke-dag-open

 Tijdens herfstvakantie is Yeti open, ook open op Allerheiligen!

Indoor elektrische karting:

Het is herfstvakantie, een uitgelezen kans voor kinderen om het er even lekker van te nemen. Een leuk dagje uit is genoeg voor Kids om zich te vermaken. Kinderen groter zijn dan 1,35 m kunnen bij Yeti-kating ook racen in onze speciale kinderkarts.

Ontdek onze Mad Games tijdens het bowlen:

Waan je RobinHood , maak je eigen monstertje, cartoonfiguur of vernietig elkaars kasteel. Plezier gegarandeerd voor de ganse familie!

Speciaal voor de kinderen beschikt de Yeti-bowlingbanen over ‘bumper’ bowlingbanen. Geheel geautomatiseerd kunnen er bumpers aan beide kanten van de baan omhoog gaan zodat ook de allerkleinsten een strike kunnen gooien.

Ontsnap uit onze 25 cellen = 25 games alleen op te lossen als team!
Voor kinderen onder de 12 jaar is een begeleider noodzakelijk. Dit avonturenspel is de ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room.

Clip ‘n Climb Yeti-Eeklo heeft 18 klimwanden waarvan 14 unieke klimwanden:

Hou je van hoogte en heb je lef, dan moet je dit zeker eens proberen! Clip ‘n Climb = grenzen verleggen, kracht en lenigheid beheersen, techniek leren. Deze vorm van klimsport is toegankelijk voor iedereen, kom dus langs en beleef een unieke ervaring!

Lasergamen I-Combat

I-Combat is een spannend, sensationeel actie-spel. Teamwork, communicatie en vertrouwen op je tactische skills is de enige manier om deze missies te winnen! Lasergame is de ultieme entertainmentervaring de arena lasergamen is zowel binnen als buiten.

Voor kinderen hebben we de Hero Blast de eerste non-gun lasergame. Laat je jezelf onderdompelen in de wereld van Superheros en Villains! De Hero Blast is leuk voor alle leeftijden!

Ontdek ook onze indoor speeltuin, bijlwerpen, indoor Airsoft target shooting arena, ons eetcafé en steengrill & fondue restaurant.

Bij Yeti-Eeklo beleef je een onvergetelijke dag vol avontuur! Zowel kinderen als volwassen beleven er de dag van hun leven.
Bestel hier je tickets : https://yeti-eeklo.be/reserveren

01 11 2021 – maandag: open vanaf 14.00 uur – Allerheiligen
02 11 2021 – dinsdag: open vanaf 14.00 uur
03 11 2021 – woensdag: open vanaf 14.00 uur
05 11 2021 – donderdag: open vanaf 14.00 uur
06 11 2021 – vrijdag: open vanaf 14.00 uur
07 11 2021 – zaterdag: open vanaf 14.00 uur
08 11 2021 – zondag: open vanaf 14.00 uur

Contacteer ons via reservaties@yeti-eeklo.be of tel: +32(0)9 278.73.78

Wat zijn de huidige Corona maatregelen in Yeti-Eeklo?

✔ Toegang: bowling – eetcafé – karting – Clip and Climb – Prison Island – Indoor speeltuin – I-Combat👇
Bezoekers 12+ dienen steeds mondmasker te dragen wanneer je, je verplaatst in het gebouw of deelneemt aan de activiteiten.

✔ Toegang: bijlwerpen – Airsoft – grill-restaurant – Jack’s Bar👇
Bezoekers 12+ die een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen, dienen geen mondmasker te dragen in Jack’s Bar, bijlwerpen, Airsoft, grill-restaurant.

✔ We vragen iedereen met symptomen (verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) of in direct contact met een andere persoon met dezelfde aandoeningen, thuis te blijven. Wij helpen je graag je reservering te verplaatsen.