NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

Onze klanten over Yeti

 

Zeer leuk en zeer vriendelijke bediening! SUPER

K. Naessens

Particuliere klant
Super! Alles wat je wilt op 1 plaats.

E. Sierens

Particuliere klant
Alles was naar wens en goed georganiseerd, hartelijk dank daarvoor!

Oxyrane Belgium

Teambuilding
Ze hebben er van genoten, dus alles was in orde. Bedankt.

Verstraete IML

Teambuilding
Iedereen was super tevreden dus voor herhaling vatbaar. Alleen enkele meisjes zijn niet zo enthousiast over het karten ,… maar dat zijn dan ook meisjes

ERA Vastgoed

Teambuilding
Beste, Het was super leuk…. Groetjes uit het zonnige Brugge ;-)

Schoenen danneels

Teambuilding
Beste, Bedankt, alles was zeer zeker naar wens. Was een fijne dag. We gaan zeker reclame maken. Met vriendelijke groet.

Marc Thienpont

Teambuilding
Beste, Leuke sfeer en lekker eten, zeer geslaagd. Met vriendelijke groeten,

De Clerck brandstoffen

Teambuilding
Beste, Leuke avond gehad. Met vriendelijke groeten,

Beton De Clercq

Teambuilding
Alles was zeker meer dan naar wens en we hebben alvast zeer goed reacties van onze mensen ontvangen. Alvast bedankt voor de goede zorgen!

Dynniq B.V

Teambuilding
Iedereen was heel tevreden! Ook over het nieuwe parcours en carts.

Watelle

Teambuilding
Heel vriendelijke ontvangst, goeie sfeer, lekkere grote portie spaghetti! Kortom een aanrader voor een leuke avond.

Mevr. Crombez

Particuliere klant
Ons bezoek was meer dan geslaagd uitje, en zeker de verplaatsing waard vanuit Sint-Niklaas.We werden zeer goed verwelkomd en ook de bediening verliep vlot. de infrastructuur is ruim en mooi, de bowlingzaal erg gezellig. Na 2 bowlinggames mochten we genieten van een lekkere maaltijd, terwijl we het spektakel van de karting-piloten van dichtbij konden bekijken. Een aanrader voor jong en oud! Proficiat Yeti.

Familie Pieters L.

Particuliere klant
We hebben een leuke tijd gehad gisteren. Wij vonden het een zeer aangename namiddag/avond activiteit. Dit concept zal aangeraden worden aan andere collega’s en vrienden.

Cargill

Teambuilding
Graag zouden we het Yeti-eeklo-team willen bedanken voor de hele leuke teamdag die we bij jullie beleefden. Prison Island was een schot in de roos, het eten was zeer lekker & gezellig en ook de bowling was een mooie afsluiter. We kregen dan ook vele toffe reacties van verschillende collega's. Nogmaals bedankt voor het vriendelijke onthaal, bediening en begeleiding. Ondertussen doet de mond aan mond reclame zijn werk.

VRT

Teambuilding
Namens alle collega’s wil ik jullie bedanken voor een geslaagde avond. De reacties waren zeer lovend, iedereen heeft zich goed geamuseerd. De activiteit Prison Island is zeker voor herhaling vatbaar.

KBC

Teambuilding
SUPER

Mevr. Verswalm

Particuliere klant
Prison Island, karten, spaghetti, alles dik ok, niks op aan te merken. zeer flexibel personeel!

Mevr. Van Den Heuvel

Particuliere klant
We hebben een leuke tijd gehad gisteren.

Cargill

Teambuilding
Het was super in orde. Iedereen heeft ervan genoten, bedankt!

Elckerlijc

Teambuilding
Alles is goed verlopen. De tafelschikking was in orde en het personeel supervriendelijk. We vonden alles wat we nodig hadden, het eten was lekker en er was ook van alles voldoende. En wij hebben ons goed geamuseerd. Bedankt!

Coppens

Teambuilding
Voor ons was het een zéér geslaagde teambuilding ! Jullie hebben trouwens schitterende activiteiten om een teambuilding te doen !! Alles is naar wens verlopen. We wensen jullie alvast nog zéér véél succes !

Huysman

Teambuilding
Iedereen was heel enthousiast zowel over de prison game als de karting. Het was een ideale teambuilding event! Bedankt voor de goede zorgen.

Blanke Top

Teambuilding
Het team event was een succes. Ik kreeg heel veel positieve reacties. De keuze ‘fondue’ viel heel erg in de smaak. Heel erg verzorgd en zeker voor iedereen voldoende keuze. Alles verliep vlot. Een aanrader. Het feit dat men er nadien nog op terugkwam, is een bevestiging dat alles goed was. Heel erg bedankt voor het begeleiden van dit event.

BNP Parisbas

Teambuilding
Vooral wil ik jullie bedanken om ons een hele leuke dag te bezorgen, het was allemaal dik in orde en goed geregeld.

BNP Paribas Fortis NV

Teambuilding
Hartelijk dank voor gisteren, het was een leuke dag! Ook hartelijk dank voor jullie flexibiliteit en het nog last minute wijzigen van bowling naar karting voor enkele collega’s. Dit wordt ten zeerste geapprecieerd.

RAD

Teambuilding
Alles is goed verlopen. Het prison escape spel vond iedereen echt leuk! Het is echt iets voor jong en oud! En het Karten was ook in orde. Behalve boven bij de receptie verloren we het uur uit het oog en pas een uurtje later begonnen we aan het Prison Escape spel. Maar op zich was dit geen ramp hoor, het was gezellig. We vonden het wel vervelend voor jullie dat er op het laatste nippertje toch nog enkele mensen afhaakten. Mijn excuses, want dit bracht de indeling voor de spelletjes in de war. Toch werd dit goed opgelost door jullie. Het was een mooie dag voor iedereen en zeker voor herhaling vatbaar.

Sonam

Teambuilding
Het was een leuke samenwerking en we zijn er graag een volgende keer terug bij. Organisatie was heel goed. Bedankt en tot een volgende :-)

Upper at home

Teambuilding
Yeti, een topper!

De Jaeger

Teambuilding
Het eten was lekker alleen jammer dat er van de groenten en vis niets meer was. het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam ook voor de drank tijdens het bowlen was vlot en vriendelijk

Dhr. Desmet

Particuliere klant
Heel leuke belevenis! Zeker een aanrader. Wij doen het zeker nog eens opnieuw.

Dhr. Coomans

Particuliere klant
Erg leuke activiteit Prison Island voor zowel lichaam als geest Super uitje om te doen met familie en vrienden.

Dhr. Van De Put

Particuliere klant
Goedemiddag Onze teambuilding is ondertussen al een week geleden. De reacties waren allemaal superpositief dus wij zijn in iedere geval zeer tevreden.

DASSY Europe bvba

Teambuilding
Iedereen heeft een super leuke avond gehad, dank u voor de vlotte ontvangst en vriendelijke service! Mss 1 kleine tip; Het eten was zeer lekker en er was ruim voldoende maar wat extra brood, een pasta of aardappelsalade bij het buffet zou het helemaal afmaken. Nogmaals bedankt en we komen zeker terug!

OOSTHOUT BVBA

Teambuilding
We hebben ons goed geamuseerd zaterdag. Bedankt! Ik stel het hier intern ook even voor, dit voor de volgende teambuilding ;-) Dus misschien tot gauw!

Tarra

Teambuilding
Namens alle collega’s wil ik jullie bedanken voor een geslaagde avond. De reacties waren zeer lovend, iedereen heeft zich goed geamuseerd. De activiteit Prison Island is zeker voor herhaling vatbaar.

KBC

Teambuilding
het was heel aangenaam en lekker eten ook maar jammer dat het volledige assortiment vlees en vis niet ter beschikking was.

Dhr. Paermentie

Particuliere klant
TOP ACTIVITEITEN!

Mevr. K. Coomans

Particuliere klant
Alles was perfect! Komen zeker terug, maar dan met meer mensen!

Mevr. G. dellaert

Particuliere klant
Beste, Onze deelnemers teambuilding waren erg tevreden over de Prison Island activiteit! Een grote meerwaarde voor de Yeti! Ook erg flexibel qua uren.

Jeugd Maldegem

Teambuilding
Goeie service & leuke avond! Zeker voor herhaling vatbaar!

Gemeente Beernem

Teambuilding
Eerst en vooral proficiat voor de organisatie. Iedereen was enthousiast en heeft een geslaagde avond gehad! We zullen jullie partycenter zeker aanbevelen!

SWECO

Teambuilding
De hele groep heeft erg genoten van de avond! Het concept van Prison Island zit heel goed in elkaar en vond iedereen dan ook de max. De sfeer zat er meteen goed in - het eten achteraf was ook best OK. Achteraf bleven velen nog wat ‘plakken’ in zowel bowling als karting. YETI is echt een ideale plaats voor dergelijke activiteit – wellicht komen we (of andere RENSON groepen) zeker nog eens terug!

RENSON

Teambuilding
Beste. Langs deze weg wil ik jullie allen nog eens hartelijk bedanken voor de super service die jullie hebben verleend voor de vrijgezellenavond. Dankzij jullie fantastische team is haar avond vlekkeloos verlopen, waarvoor van ons allen EEN WELGEMEENDE DIKKE MERCI!!!! Met vriendelijke groet Rebecca

Rebecca

Vrijgezellenavond
TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...