Teambuilding en bedrijfsfeesten, klimmen, karting, bowling, Prison Island, bijlwerpen, Gel Blaster Batlle

Teambuilding karting - Prison Island -Bowling

Teambuilding:

Je zoekt een uniek bedrijfsuitje? Graag wil je de medewerkers belonen voor hun harde werk? Je wilt de teamspirit bevorderen of  je hebt iets te vieren? Dan hebben wij bij Yeti niet alleen superleuke, maar ook de meest unieke bedrijfsuitjes!

Ons aanbod:

  • Teambuilding indoor karting:

Geef ‘plankgas’ op ons circuit en beleef een sensationeel dagje uit op het karting circuit. Ons circuit staat voor sport, fun, adrenaline en team-binding!

  • Teambuilding Prison Island:

Geef je volledig tijdens het spannende spel Prison Island. Uniek in België!
Betreed de gevangenis met 25 cellen. Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen.
Zo kraak je samen met vrienden en/of collega’s de codes, ontrafel je de geheimen en verdien je zoveel mogelijk punten, daarom is dit perfect als onvergetelijk teambuildingsuitje!

  • Teambuilding bowling:

Daag je collega’s en vrienden uit voor een potje bowling op één van de 16 ultramoderne banen. De Bowlingbanen zijn uitgerust met de meest recente computersoftware en voorzien van kindvriendelijke volautomatische bumpers.

  • Teambuilding Clip ‘n Climb:

Clip ‘n Climb is een revolutionair klimpark vol actie. De faciliteit beschikt over opwindende kleurrijke klimuitdagingen met verschillende moeilijkheidsgraden die geschikt zijn voor alle niveaus van klimmers. Clip ‘n Climb is geweldig voor het verbeteren van de concentratie en focus, evenals zintuiglijke en motorische vaardigheden.

  • Teambuilding bijlwerpen:

Teambuilding met bijlwerpen haalt teams uit hun comfortzone – en het is ontzettend leuk! Bijlwerpen stimuleert nieuwe dialogen en je leert elkaar beter kennen! Versterk en bouw vertrouwen op  in uw team door ze tomahawks bijlen te laten smijten.

  • Vergaderzaal/Meetingroom:

Wij beschikken over 1 volledig uitgeruste vergaderzaal om uw meeting in een moderne en sportieve omgeving te laten doorgaan.

  • Eten met uitzicht op onze klimmuur:

Geniet van onze all you can eat formule steengrill – fondue- BBQ of kies voor een diner op maat.

  • Comfortfood:

Kom op adem in onze bar en geniet van een welverdiend drankje met comfortfood: stoofvlees met frietjes- vol au vent met frietjes – balletjes in de tomatensaus met frietjes – spaghetti – vegetarische burger.

Combineer voor meer plezier!

Een teambuildingsdag bij Yeti Indoor Fun Prison Island, Karting, bijlwerpen, Gel Blaster = Paintball, klimmuur clip ‘n climb & Bowling, is de meest geschikte plek in Vlaanderen voor je teambuilding. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in de complete verzorging van uw bedrijfsuitstap. Wij bieden verschillende arrangementen aan onze unieke activiteiten centraal staan. Combineer deze activiteiten met een vergadering, ontbijt, lunch of diner voor meer succes! Yeti is de plek voor de presentaties van uw producten, feesten, recepties, bedrijfspresentaties of gewoon een avondje party-fun, daarom is uw teambuilding activiteit in Yeti zo leuk!

Groepsarrangementen:

Voor uw teambuilding activiteit maken wij voor u volledige formules op maat!
Groepsofferte op maat? Voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding neem vrijblijvend contact met Yeti: Tel: +32(0)9 278.73.78 of reservaties@yeti-eeklo.be