Wegenwerken Leopoldlaan: Fluvius start op maandag 24 januari 2022 met voorbereidende werken

Yeti-Eeklo blijft Bereikbaar tijdens de werken! 

Voor een vlotte doorloop van de activiteiten, vragen we om tijdig te vertrekken omwille van de geplande wegenwerken.

Autoverkeer

  • Bestuurders van Eeklo-centrum richting Maldegem rijden via de werfzone.
  • Bestuurders van Maldegem richting Eeklo-centrum volgen een lokale omleiding via de Brugsesteenweg. Om dit vlot te laten verlopen zal het tijdens die periode niet mogelijk zijn om de ring op te rijden vanuit de Brugsesteenweg.

Fietsverkeer 

  • Fietsers kunnen langs de werfzone fietsen richting Maldegem.
  • Fietsers rijden via de Brugsesteenweg richting Eeklo.

Vanaf 24 januari 2022 zal Fluvius enkele leidingen voor gas, elektriciteit, water en telecommunicatie verplaatsen en vernieuwen. Er wordt in 3 fasen gewerkt, om de hinder voor de buurt en handelaars zoveel mogelijk te beperken:

  • Fase 1 - januari tot februari: Leopoldlaan (N9) huisnummer 21 tot aan de ovonde aan het kerkhof van Eeklo (noordkant van de rijweg).
  • Fase 2 - maart tot mei: ovonde tot aan Den Teut (zuidkant van de rijweg).
  • Fase 3 - mei tot juli: Den Teut tot aan de Leopoldlaan (N9) huisnummer 21 (noordkant van de rijweg).

Deze timing is onder voorbehoud van een vlot verloop van de werken en goed weer. Bij de start van elke fase ontvangen de buurtbewoners nog een brief met meer info over de werken, de hinder en de omleidingen.

 

Stadsinwaarts verkeer volgt een kleine omleiding

 

Tijdens de werken is er een omleiding voor verkeer richting Eeklo en Gent. Autoverkeer volgt hiervoor de Ringlaan, om nadien rechtsaf te slaan naar de Brugsesteenweg. Ook fietsers volgen de Brugsesteenweg. Om hen veilig te laten oversteken, is het voor autoverkeer tijdelijk niet mogelijk om de ring op te rijden vanuit de Brugsesteenweg. Stadsuitwaarts verkeer richting Maldegem kan de werfzone steeds passeren en kan dus op de Leopoldlaan blijven. Handelaars blijven steeds bereikbaar.

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...