Nieuwjaarsreceptie in Yeti-Eeklo voor zakenrelaties, personeel of familie

niewjaarsdag-yeti-steengrill-fonduepng

🎄KERST EN NIEUWJAARSRECEPTIE🎄

De feestelijke periode van het jaar komt snel dichterbij! Een prachtige gelegenheid om uw medewerkers of zakenrelaties uit te nodigen voor een feestelijke toast. De vergaderzaal, sfeervolle bar en het gezellige Circuit-restaurant zijn zeer geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Bekijk onze arrangementen en reserveer: ✉️ reservaties@yeti-eeklo.be ☎️: +32(0)9 278.73.78 of via de website: https://yeti-eeklo.be/business-yeti-eeklo/

Wil jij een bedrijfsuitje organiseren om het jaar goed af te sluiten?
of 2019 smakelijk inzetten? Yeti verzorgt uw nieuwjaarsreceptie.

Wilt U iets georganiseerd hebben voor zakenrelaties, personeel of familie?Vermijd dan een saaie nieuwjaarsreceptie door leuke activiteiten te organiseren. Organiseer je recepties bij Yeti-Eeklo.

Het nieuwe jaar is in aantocht, bijna tijd om met je zakenrelaties, collega’s,familie, … te proosten op het nieuwe jaar! Een nieuwjaarsreceptie is de ideale gelegenheid om terug te blikken op 2016 en het nieuwe jaar goed in te zetten. Zo’n receptie geeft niet enkel nieuwe energie maar geeft je ook de kans om eens persoonlijker met je zakenrelaties, collega’s of familie te communiceren. Wij zetten enkele tips op een rij om de organisatie tot een goed einde te brengen.

Nieuwjaarsreceptie met:

  • hapjes- en drankenformule
  • broodjes- en drankenformule
  • hapjes en fondue royal drankenformule
  • hapjes en steengrill royal drankenformule
  • Aangevuld met randanimatie: bowling, karting, live dj,…

Wij helpen u heel graag met het samenstellen van de juiste formule en kunnen daarvoor putten uit heel wat ervaring.

Maak er een feest van om nooit meer zullen vergeten!