NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Grand Prix: € 49,- p.p.

voor een warming-up, kwalificatie en finale met podiumceremonie met prijsuitreiking inclusief leuke prijzen voor de n°1, -2 en 3! Exclusief gebruik van het circuit.

Wanneer je met minimum 8 personen bent, kun je je inschrijven voor een Grand Prix.

Na inschrijving en briefing rijden de deelnemers een warming-up van 6 min, na de warming-up is er een pauze van 24 min voor een drankje en/of een hapje. Daarna rij je een 8 minuten durende kwalificatie, na de kwalificatie is er een onderbreking van 24 min voor een drankje en/of een hapje. Na de pauze gaan alle deelnemers van het gezelschap de finale rijden, een finale over 9 ronden. Na de finale worden de winnaars op het erepodium gehuldigd met prijsuitreiking inclusief leuke prijzen voor n°1, -2 en 3

DETAILS & VEREISTEN:

- RESERVEREN IS NOODZAKELIJK!
- Het uur van reservatie is een richt uur. Dit kan afwijken wegens grote drukte en/of technische storingen.
- Je moet groter zijn dan 1,40 m.*
- Minstens 8 piloten*
- De duurtijd is ongeveer 60 min.
- Je moet in het bezit zijn van de YETI TRACK ACCESS CARD (verkrijgbaar voor € 3 p.p.)

Belangrijk: het is verplicht om een balaclava (helmmuts) te dragen. Zo zorgen we ervoor dat de helmen proper blijven. Yeti  balaclava's zijn verkrijgbaar voor € 4 per stuk.

* Minderjarigen dienen vergezeld te zijn van een volwassenen (+18 jaar) en moeten een identiteitskaart kunnen voorleggen.

* Ben je met minder dan 8 personen, dan gaat de Mini Grand Prix gewoon door, maar je betaalt wel voor 8 personen. Het circuit is dan ook exclusief voor jou.

RESERVEER ONLINE

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...