NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Fun4Kids Indoor speelpark Yeti Eeklo

FUN 4 KIDS - INDOOR SPEELPARK -

Yeti-Eeklo heeft zijn indoor speelpark gigantisch uitgebreid. Het indoor speelpark bestaat nu uit 3 niveaus en is voorzien van camerabewaking. Door de camerabewaking kunnen de kinderen ongestoord en naar hartelust spelen en ravotten in hun eigen wereld.

INDOOR SPEELPARK VAN 4 TOT 12 JAAR

Voor de veiligheid van onze kinderen zijn hebben wij de maximum leeftijd ingesteld op 12 jaar. Deze wirwar van ganggetjes en verdiepen zijn dan ook moeilijker toegankelijk voor grote kinderen. Veiligheid boven alles!

HOEVEEL KOST EEN NAMIDDAG FUN?

Bij Yeti Eeklo betaal je slechts € 4 voor 3 uur speelplezier. Gedurende deze speeltijd kunnen de kinderen naar hartelust in-en-uit lopen. De kinderen kunnen zo gek doen als ze zelf willen, de mama's en papa's kunnen meekijken op de camera's en ondertussen relaxen in onze loungebar.

FUN 4 KIDS VERJAARDAGSFEEST

Vier je verjaardag in ons indoor Speelparadijs. Fun voor alle speelvogels en geen zorgen voor de mama’s en papa’s. Verjaardagsfeest speelstad = 10 € per kind voor 3 uur speelplezier + chips + 2 drankjes + frietjes met frikandellen of frietjes met 1 broodje hamburger of Pannenkoeken à volonté. Versierde feesttafel + gratis uitnodigingen af te halen in Yeti Eeklo.

TOP