NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Fun4Kids Indoor speelpark Yeti Eeklo

FUN 4 KIDS - GRATIS TOEGANG EN WIFI

Yeti-Eeklo heeft zijn indoor speelpark gigantisch uitgebreid. Het indoor speelpark bestaat nu uit 3 niveaus. De kinderen kunnen ongestoord en naar hartelust spelen en ravotten in hun eigen wereld. Terwijl de ouders even tot rust komen in ons eetcafé, aan onze ruime tafels kan er gebabbeld, gelezen of gewerkt worden met een tasje koffie, frisdrank, biertje, wijntje, ijsje "Ben & Jerry’s", pannenkoek, hamburger, spaghetti,...

INDOOR SPEELPARK VAN 4 TOT 12 JAAR

Voor de veiligheid van onze kinderen zijn hebben wij de maximum leeftijd ingesteld op 12 jaar. Deze wirwar van ganggetjes en verdiepen zijn dan ook moeilijker toegankelijk voor grote kinderen. Veiligheid boven alles!

HOEVEEL KOST EEN NAMIDDAG FUN?

Spelen is altijd gratis bij Yeti Eeklo in onze indoor speelstuin! De kinderen kunnen zo gek doen als ze zelf willen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Terwijl de ouders genieten van een heerlijke kop koffie en andere lekkernijen.

FUN 4 KIDS VERJAARDAGSFEEST

Vier je kinderfeestje bij Yeti-Eeklo! Boek 1 van onze feest arrangementen -> bowlen, Prison Island, karten, klimmen en de kinderen kunnen gratis spelen in het indoor Speelparadijs. Fun voor alle speelvogels en geen zorgen voor de mama’s en papa’s er is wifi en voor de lekkere trek een uitgebreide menu kaart, kom langs voor een hele dag speelplezier.

Belangrijk:

  • Indien er geen reservaties zijn bestaat de mogelijkheid dat we de deuren vervroegd sluiten.
    Informeer voor vertrek Tel. +32(0)9 278.73.78

 

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...