DOWNLOADS

Business en Teambuilding

Vergaderarrangementen.pdf

Klik op het icoon en download onze Vergaderarrangementen

Feestarrangementen.pdf

Klik op het icoon en download onze kerstarrangementen of Nieuwjaarsarrangementen

Teambuilding.pdf

Klik op het icoon en download onze teambuildingarrangementen

DOWNLOADS

Partnership mogelijkheden

Partnerdossier.pdf

Klik op het icoon en download ons partnerdossier

NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Business_Vergaderarragementen

BIJ YETI COMBINEERT U BUSINESS MET PLEASURE!

Bent u op zoek naar een plek om te vergaderen, werklunch, personeelsfeest, productpresentatie, kick-off meeting, dealer dag, sales meeting, teambuilding of een workshop in de buurt van Eeklo, Maldegem, Assenede, Sint-Laureins, Zeeuws-Vlaanderen, Aalter, Nevele, Zelzate, Brugge, Gent, Zomergem…? Bij Yeti bent u aan het juiste adres. Naast onze welbekende bowlingbanen, karting en Prison Island bieden wij ook een uitstekende zakelijke locatie waar u perfect kunt vergaderen.

Vergaderzaal / Meetingroom

Na een warm onthaal met een drankje en een hapje kunt u in een rustige omgeving uw vergadering starten. In de zaal zijn alle standaard vergaderbenodigdheden aanwezig, beamer, flipover, etc. Yeti beschikt over een optimale vergaderzaal met een ruim scala aan vergaderarrangementen. Hierin heeft u zelf de vrijheid om het vergaderarrangement samen te stellen dat bij uw ideeën aansluit. De zaal kan in elke gewenste opstelling neergezet worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ook een vergaderpakket op maat aanbieden.

Prison_Island_Teambuilding

Originele ideeën voor een geslaagde teambuilding activiteit!

Teambuilding is belangrijk in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Teambuilding is niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld! Bij Yeti kunt u met al uw deelnemers van de vergadering de sportieve strijd aangaan tijdens een kartrace, ontdek het unieke spel Prison Island, klim op onze kleurrijke klimuitdagingen met verschillende moeilijkheidsgraden, haal je teamuit hun comfortzone door te bijlwerpen, airsoften= interactieve schietstand, lasershooten of ga met elkaar de strijd aan op onze nieuwe interactieve bowlingbanen. Het geheel kunt u afsluiten met een smakelijk diner. Hiermee garanderen wij een positieve afsluiter van uw vergadering bij Yeti-Eeklo.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het vormgeven van uw perfecte teambuilding, vergadering, zakelijke bijeenkomst, personeelsbijeenkomst, seminars, trainingen, productpresentaties. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen en coördineren van uw zakelijke bijeenkomst.
Voor de business-arrangementen vragen wij u om minimaal 2 dagen vooraf  te reserveren.

Wij houden rekening met uw specifieke wensen. Wij hopen u binnenkort in onze zaak te mogen begroeten!

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...