NIEUWSBRIEF YETI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties

TESTIMONIALS

Welkom bij AIRSOFT Yeti Eeklo

Waar wij verschillen met andere airsoft locaties is dat wij geen Skirms organiseren, maar bij ons schiet u niet op elkaar maar op ultra sensationele smart targets (doelen)! Bij airsoft wordt gebruikgemaakt van 'replica’s' die exact hetzelfde werken en uitzien als de echte wapens, met het verschil dat ze geen kogels maar bb's afvuren. Gebruik van eigen wapens is toegelaten. Airsoft wordt met plastic balletjes van 6 mm gespeeld, ook genaamd BB’s. U kan kiezen uit de volgende types wapens: Pistol (AEP) replica 'Pistol,' of Assault Rifle (EAG) replica 'M4', beide wapens kan je ofwel semi of full automatic gebruiken. Onze Airsoft games: REFLEX: test jouw reflexen! Schiet de flitsende targets zo snel als mogelijk neer, de reactiesnelheid kunnen wij steeds aanpassen gedurende de looptijd van het spel. Namelijk van zeer traag tot extreem snel. (per seconde) CQB ELIMINATOR: dit spel kan je zowel single of double tap spelen. COLORGAME: elke deelnemer heeft zijn eigen kleur, schiet zo snel en nauwkeurig als mogelijk de targets met jou kleur neer. LET THE COMPETITION BEGIN! Op het einde van een sessie krijgen jullie een gedetailleerd overzicht van de resultaten.Onze indoor interactieve schietbaan is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar en is een absolute aanrader. Ideaal voor een uitje met de familie, vrienden en/of collega’s.

INDOOR INTERACTIEVE SCHIETBAAN (UNIEK IN BELGIE)

Indoor Airsoft Smart Shooting Range is een extreem leuke, intens competitieve elektronische schietbaan. Je kan deze activiteit zowel individueel als in groepsverband komen beleven. De range is toegankelijk voor iedereen (vanaf min. 14j): shooters met weinig tot geen ervaring of de echte pro's zijn hier welkom! Onze ervaren medewerkers geven airsoft wapenveiligheids- en gebruiksinstructies alvorens je de range betreed.

Interactieve schietbaan

AIRSOFT PRO - Gebruik van eigen materiaal

Toegelaten wapens: handwapens (Elektrisch, Gas of CO2), Shotguns en AEG’S.(Snipers verboden) Maximal: 360 FPS – BB’s: 0,20 gram en BIO

Prijzen en duurtijd:
30 min: 15 euro p.p. of 60 min: 25 euro p.p.

FPS-test:
Alvorens van start te gaan zal elk wapen gekeurd worden door onze verantwoordelijke. Bij het slagen van de test zullen we de replica markeren, enkel de replica’s die worden goedgekeurd mogen aanwezig zijn tijdens het spel. We zullen te pas en onpas een bijkomende test doen op ALLE wapens, zijn deze niet gekeurd dan volgt de onmiddellijke verwijdering van het spel en de range. Indien u wapen niet door de keuring geraakt kan u er uiteraard één huren bij de organisatie.

FPS-limitieten:
Maximal: 360 FPS voor: handwapens (Elektrisch, Gas of CO2), Shotguns en AEG’S. Snipers zijn niet toegelaten. Alle fps testen worden gemeten met 0,20 gram bb’s!

BB’S:
Er wordt enkel met BIO BB’S gespeeld. Deze kunnen van verschillende merken zijn , … zolang ze maar bio zijn. Deze zijn tevens bij ons te koop.

Vervoer van de replica’s:
Het is bij de wet verboden om u replica zichtbaar te vervoeren, doe dit dan ook in een koffer of zak. Wij raden aan u magazijnen en uw replica gescheiden te vervoeren, het is tevens bij wet verboden deze gebruiksklaar te vervoeren.

Belangrijk:

  • Het uur van reservatie is een richtuur. Dit kan afwijken wegens grote drukte en/of technische storingen.
  • Voor de Airsoft arrangementen vragen wij u om minimaal 2 dagen vooraf  te reserveren.
  • Indien er geen reservaties zijn bestaat de mogelijkheid dat we de deuren vervroegd sluiten.
    Informeer voor vertrek Tel. +32(0)9 278.73.78

 

TOP
×

Hoi!

Klik hier op een van onze medewerkers om de WhatsApp chat te starten of stuur ons een e-mail via reservaties@yeti-eeklo.be

× Typ hier jouw vraag...