prison_island-belgie

Prison Island Eeklo is uniek in België:

Yeti-Eeklo is de eerste locatie in België waar je Prison Island kunt spelen.Onze gevangenis bestaat uit 25 cellen.

Prison Island is een mix van Fort Boyard en escape room en komt oorspronkelijk uit Zweden.

Speel deze attractie in groepjes vanaf 2 tot wel 65 personen tegelijk. Je ontvangt samen met je team een persoonlijke sleutel waarmee je de deuren van de cellen kunt openen.

Iedere cel is een uitdaging die je als team moet oplossen.

 

prison-island-yeti-eeklo-kinderfeest

Hoe lang duurt de game Prison Island?

Prison Island speel je minimaal 1 uur tot maximaal 2 uur  in onze gevangenis met 26 cellen. De speelduur van één cel verschilt van 2 tot 5 minuten.

De cellen sluiten niet van binnenuit. Je kunt iedere cel en Prison Island steeds en ten allen tijde verlaten. Pauzes zijn niet inbegrepen, wanneer je wilt pauzeren gaat dit van je speeltijd af.

 

prison-island-yeti-eekloOntsnap uit je cel voor het rode licht gaat branden en probeer in elke cel zoveel mogelijk punten te verdienen!

Achter iedere celdeur schuilen opdrachten, die variëren flink en doen een beroep op de tactische, technische en fysieke kwaliteiten van de spelers. Je kunt met je groep zelf bepalen welke cel je wilt spelen. Elke cel heeft eigen kenmerken. Wil je dus opdrachten doen waarbij je fysiek bezig moet zijn. Ben je liever een denker, dan kies je voor cellen met denkopdrachten.

Probeer bij Prison Island knoppen te vinden, codes te ontcijferen, nummers op de juiste volgorde te zetten of enkele fysieke cellen op te lossen, iedere cel heeft zijn eigen unieke opdracht. Als je een score hebt gehaald dan wordt deze automatisch toegevoegd aan je totaalscore.

prison-island-yeti-eeklo-team-gameVoor wie is Prison Island?

Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en groepen van 2 tot 65 personen. Het is een echte belevenis voor teamuitjes, bedrijfsfeestjes of een leuk avondje uit met vrienden of familie.

De cellen variëren in moeilijkheid, dus er is voldoende uitdaging voor iedereen! Voor kinderen onder de 12 jaar of kinderen op een basisschool is begeleiding van een volwassene aan te raden.

Heeft u een fysieke beperking? Een aantal cellen zijn minder toegankelijk, in verband met fysieke uitdagingen.
Daarom is het aan te raden om even te overleggen met onze medewerkers over uw fysieke beperking tijdens het reserveren.

Prison Island

HET SPEL

prison-island-eeklo-2
prison-island-eeklo-3
prison-island-eeklo-4
Prison Island regel 5
prison-island-eeklo-6
prison-island-eeklo-7
prison-island-eeklo-9
prison-island-eeklo-10
prison-island-eeklo-11
prison-island-eeklo-12
TOP