Business Oplossingen bij Yeti-Eeklo

Business:

VERGADERLOCATIE NODIG IN DE OMGEVING MEETJESLAND? KOM NAAR YETI-EEKLO BOWLING, KARTING & PRISON ISLAND: PLEZIERIG VERGADEREN MET EEN SPORTIEVE ONDERTOON. BIJ ONS COMBINEERT U BUSINESS MET PLEASURE!

Bent u op zoek naar een plek om te vergaderen, werklunch, personeelsfeest, productpresentatie, kick-off meeting, dealer dag, sales meeting, teambuilding of een workshop in de buurt van Eeklo, Maldegem, Assenede, Sint-Laureins, Zeeuws-Vlaanderen, Aalter, Nevele, Zelzate, Brugge, Gent, Zomergem…?

Bij Yeti bent u aan het juiste adres. Naast onze welbekende bowlingbanen, karting en Prison Island bieden wij ook een uitstekende zakelijke locatie waar u perfect kunt vergaderen.

Yeti beschikt over een optimale vergaderzaal met een ruim scala aan vergaderarrangementen. Hierin heeft u zelf de vrijheid om het vergaderarrangement samen te stellen dat bij uw ideeën aansluit. De zaal kan in elke gewenste opstelling neer gezet worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u ook een vergaderpakket op maat aanbieden.

Onze vergaderlocatie is gemakkelijk bereikbaar dankzij zijn gunstige ligging. Yeti-Eeklo is gelegen langs de Leopoldlaan nr 60 in Eeklo. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen. U kunt gratis parkeren (250 wagens).

Na een warm onthaal met een drankje en een hapje kunt u in een rustige omgeving uw vergadering starten. In de zaal zijn alle standaard vergaderbenodigdheden aanwezig. Denk hierbij aan een beamer, een flipover, etc. Indien u extra materiaal nodig heeft ter ondersteuning van uw vergadering kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u het vergaderen op een leuke en actieve manier afsluiten? Dat kan uiteraard ook. Achteraf kunt u met al uw deelnemers van de vergadering de sportieve strijd aan gaan tijdens een kartrace of op één van onze bowlingbanen. Het geheel kunt u afsluiten met een smakelijk diner. Hiermee garanderen wij een positieve afsluiter van uw vergadering bij Yeti-eeklo.

De mogelijkheden van de arrangementen zijn eindeloos!

Onze activiteiten:

  • Bowling
  • Karting
  • Prison Island Uniek in België

Kortom; Yeti-Eeklo is de perfecte vergaderlocatie in de stad.

VRAGEN? NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!
Wij helpen je graag bij het vormgeven van jou perfecte (mid)dag of avond. Wij zijn erg flexibel en denken graag met je mee.

Vergaderlocatie met zicht op kartbaan: